Awww! Splet so preplavili TI sandali s Primarka, ki stanejo 5 evrov (preveri, ZAKAJ)

Tega nikakor ne smeš zamuditi! 

Awww! Splet so preplavili TI sandali s Primarka, ki stanejo 5 evrov (preveri, ZAKAJ) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 6. 2022

Oboževalci Primarka so ponovno razdeljeni glede ene od najnovejših ponudb obutve te priljubljene in cenovno zelo ugodne "high-street" trgovine.

V svoji novi poletni ponudbi so pred kratkim predstavili par čevljev, ki so zelo podobni kontroverznim Crocsom in so na voljo v seriji svetlih in živih barv. 

Najbolj privlačno je gotovo to, da stanejo le 5 evrov!

Medtem, ko je nekaterim ljubiteljem Primarka novi kos poletne garderobe zelo všeč, pa drugi menijo, da so tokrat pri trgovcu hitre mode povsem zgrešili.

Preberi tudi: Našle smo kopijo Chanelovih poletnih sandalov, ki so obnoreli Instagram (in stanejo le 50€)

Preberi še: To so natikači tega poletja, ki pašejo na čisto vse in stanejo le 10 evrov

Nekateri so šli celo tako daleč in trdijo, da so to najgrši čevlji, kar so jih kdaj videli.

Da smo si povsem na jasnem, takšnega odziva so bili sprva deležni tudi (zdaj že kultni) Crocs natikači.

Ko so prvič ugledali luč sveta, to je bilo leta 2002 (omb, tako stare smo že?), so zaradi svojega gumjastega izgleda, dvignili ogromno prahu. Bili so namreč nekaj povsem novega, drugačnega, celo revolucionarnega.

Danes (kar 20 let pozneje) lahko rečemo, da smo se na ta izgled že navadili in ne samo to, posvojile so ga številne luksuzne modne znamke, kot sta Balenciaga in Prada.

Priporočamo: Naše stilistke so izbrale 10 najlepših poletnih torbic (za čisto vsak žep in vse priložnosti)

Čeprav je takšen stil čevljev postal povsem "mainstream" pa mnogi še vedno ne more preko robustnega plastičnega videza in so mnenja, da kaj takšnega nikoli ne bodo spravili na svoje noge.

Podobno razprave so deležni tudi ti Primark čevlji, le da je mnoge prepričala cena, saj so na voljo za le 5 evrov, kar je več kot 50 evrov manj od izvirnika.

Ne moremo oporekati, takšen stil čevlja je zagotovo udoben in mnogi temu podležejo ter jih nosijo v intimnosti svojega doma (če se že ne želijo z njimi pojaviti v javnosti).

Pa ti? Si za ali proti? 

Fotografija: Profimedia