TAKO boš modrček brez naramnic obdržala na mestu (CEL dan!) 👙

Se tudi ti soočaš z modrčki, ki jih moraš kar naprej popravljati? Preveri, kako se lahko temu izogneš ... 

TAKO boš modrček brez naramnic obdržala na mestu (CEL dan!) 👙 (foto: Profimedia) Profimedia
4. 3. 2020

Prepričane smo, da si se že kdaj skrila za prijateljico, da si si lahko popravila modrček brez naramnic, ki nikakor ni ostal na mestu. Prepričane smo tudi, da si že kdaj jezno odtrgala naramnice z običajnega, potem pa ugotovila, da ne nudi prave opore. 

Upamo, da neprijetnega občutka plastičnih in prozornih naramnic nikoli nisi izkusila. 😂

Ker se tudi v Cosmo pisarni redno ukvarjamo s težavo, kakšen modrček izbrati in kje najti pravega brez naramnic, smo se lotile obsežne raziskave. (Beri: poizkusile smo vse modrčke, kar smo jih našle.)

Na enem mestu smo zbrale trike, ki bi jih morali poznati vsi, ki nosijo modrček.

Guess Denise Richards GIF

1) NALOŽBA V KAKOVOST

Veliko vlogo pri tem, kako dolgo na mestu zdrži modrček brez naramnic, igra tudi material in to, kako kakovostno je narejen. Pred nakupom preveri, kako drugi ocenjujejo znamko, ki te zanima, modrček poskusi še sama, nato pa se odloči za nakup. Včasih je treba za dober modrček pač odšteti nekaj evrov več, a ti zato ne bo povzročal težav in ga boš imela dlje časa.

2) IZBERI PRAVO VELIKOST

Večina žensk se znajde na točki v življenju, ko se vpraša, če ji je modrček zares prav. Težava je tudi v tem, da imamo v različnih trgovinah lahko popolnoma različne tudi velikost spodnjega perila, zato se ne boj vprašati svetovalke za pomoč. Svoje mere pa že veš, kajne?

👉 VIDEO: TAKO boš v HIPU izvedela, katero velikost nedrčka potrebuješ

3) IMA GUMO?

Mogoče si misliš, da gumijast rob ne naredi nikakršne razlike, kajne? Narobe. Guma bo, za razliko od bombaža, poskrbela, da se bo modrček obdržal na mestu, kljub potenju in premikanju.

4) ŠIROK SPODNJI ROB

Modrček brez naramnic bo najbolje funkcioniral, če bo pokril tudi dobršen del trebuščka. Nižje, kot je pozicioniran, manj se mu bo uspelo premikati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wonderbra Official (@wonderbraofficial) on

5) PRIŠIJ GA NA OBLEKO

Ena najstarejših modnih modrosti (vsaj, kar se tiče modrčkov) je ta, da ga je najbolj kar prišiti na obleko ali majico brez naramnic. Pazi le, da bo pokrit cel zgornji rob modrčka, tudi hrbet. In brezskrbno boš lahko plesala celo noč!

👉 Če ne želiš, da se modrček vidi skozi BELO majico, izberi TOLE👇 barvo (in ne kožne)

6) V SILI DELUJE TUDI LEPILNI TRAK

Če za šivanje nimaš časa (in vemo, da ga v zadnjem trenutku pred odhodom nima nihče😜), ti bo prav prišel tudi obojestranski lepilni trak. Nalepi ga na kožo, obleci modrček in že si pripravljena. Ne skrbi, lepilo ne bo dražilo tvoje kože.

7) TESNA OBLAČILA

Skupaj z modrčki brez naramnic je najbolje, da nosiš čim bolj oprijeta oblačila, ki bodo zagotovila, da modrček ostane na svojem mestu in ti bo nudil dodatno oporo.

ashley graham help GIF by Identity

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Črne PAJKICE so TRENDI (ampak le, če jih nosiš kot Kourtney Kardashian!)
Priporočamo tudi: Zaradi TE navade se bodo tvoje prsi veliiiko hitreje POVESILE (+ kako to upočasniti)