TAKO bodo modna dekleta džins nosila v letu 2020 (tebi pokažemo že danes!)

14. 12. 2019
TAKO bodo modna dekleta džins nosila v letu 2020 (tebi pokažemo že danes!) (foto: Profimedia)
Profimedia

Klasične kavbojke ima v omari skoraj vsak, leto 2020 pa bomo pozdravili z malo drugačnimi kosi iz džinsa.

Cosmo obožuje džins, Cosmo obožuje kavbojke! Si z nami? Kadar ne vemo kaj obleči, na hitro navlečemo najljubše kavbojke, majico in blazer, in že smo pripravljene na službo! 

Včasih nam postane malo dolgčas, ker večino dni preživimo v kavbojkah ...

Zato smo bile res vesele, ko smo na modnih tednih z napovedniki trendov za pomlad in poletje 2020 zagledale džins v drugačni podobi. Kosi morda niso popolna novost, so pa zagotovo svež vetrič, ki bo osvežil našo omaro. Je prekmalu, če že v decembru rečemo, da se veselimo pomladi? 😁  

Kakšne kose iz džinsa bomo torej nosile prihodnje leto?

1. MINI OBLEKA

Kljub temu, da zadnjih nekaj sezon prestol med oblekami zasedajo midi obleke, pa se s pomladjo med trende vračajo tudi mini obleke in oblekice, vključno take iz džinsa. Lahko jih plastimo in spodaj oblečemo puli ali najljubšo srajco, odlična izbira pa bo tako za kombiniranje s supergami kot udobnimi visokimi petami.

2. KANADSKI SMOKING

Modni strokovnjaki so kombinacijo kavbojk in zgornjega dela iz džinsa poimenovali Canadian tuxedo oziroma kanadski smoking. Sodeč po modnih revijah je to eden izmed trendov, ki ga bomo nosile v letu 2020.Džins in džins gresta tako ali tako odlično skupaj, kajne?

3. MIDI KRILO

Krilo iz džinsa je kos, ki mu modni strokovnjaki v letu 2020 kljub zadnjim sezonam 'počitka' napovedujejo sunkovit vzpon med favorite modnih navdušenk in ponoven preboj v njihove omare. Nosile jih bomo v vseh barvah modre, za odličen kontrast pa ga kombiniraj z blazerjem.

4. BERMUDA HLAČE

Kljub temu, da jih večina ni marala v mladosti, pa je bermuda hlače na modnem tednu predstavil Chanel in prepričane smo, da bodo (ponovno) navdušile marsikoga! Stiliraj jih z balerinkami, ki jim bodo dale dekliški pridih.

Ne veš, kako nositi BEL džins? Tako to počnejo modne strokovnjakinje

5. SPREDNJI ŠIVI

Kavbojke s šivi vzdolž sprednje strani nog bodo navduševali v vseh možnih krojih - od oprijetih pa do zvonastih. Če te na polici mogoče ne bi navdušile, pa boš drugače razmišljala ob pogledu na spodnjo fotko in dejstvom, da bodo takšni šivi optično podaljšali tvoje noge!

Če želiš, da tvoj NAJ par džinsa zdrži večno, upoštevaj TA fantastičen nasvet Victorie Beckham

6. PAJAC

Najbolj udoben džins kos, ki ga lahko najdeš med trendi za 2020 je zagotovo pajac! Ključno je, da izbereš kakšno številko večjega, da bo zares udoben in boš pod njim lahko kombinirala najljubše pomladne kose. 

7. BOOTCUT KAVBOJKE

Kavbojke bootcut se začnejo širiti pri kolenu in so namenjene temu, da jih nosimo preko škornjev, iz česar izvira tudi ime modela. Še en trend iz 90-ih let, ki ga bomo znova modno nosile pomladi - lahko tudi s sandali in najljubšimi supergami.

Preveri: TA trik za stiliranje gležnjarjev in džinsa spremeni vse! 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: TRIKI stilistov, kako se MODNO obleči, ko je MRAZ (obljubimo, ne bo te zeblo!)
Priporočamo tudi: Če boš upoštevala TOLE, bo tvoj naj par džinsa vedno KOT ULIT (skrivnost 'it deklet')

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"