Wow! Naša stilistka razkriva 3 super načine, kako nositi pleteno jopo, ki jo imaš v omari

Če si se morda spraševala - nasvet številka 2 te bo povsem navdušil!

Wow! Naša stilistka razkriva 3 super načine, kako nositi pleteno jopo, ki jo imaš v omari (foto: Profimedia) Profimedia
5. 1. 2022

Če si mislila, da je tvoja pletena jopa najbolj dolgočasen kos v garderobi, boš po tem nasvetu naše stilistke gotovo spremenila mnenje. 

Tiste daljše različice res da na prvi pogled izgledajo, kot da so oblikovane samo za en sam način nošenja, a z malo domišljije boš videla, da temu niti slučajno ni tako.

Stilistka ti namreč ponuja še tri odlične možnosti nošenja s katerimi boš svojo pleteno jopo spremenila v najbolj moden kos garderobe.

Preberi tudi: Pozabi na univerzalne obešalnike, to je nov izdelek, ki je obnorel svet

V spodnjem videu si lahko namreč pogledaš, na kakšen način vse lahko oblečeš svojo priljubljeno jopo:

Priporočamo: Če boš nosila te 4 barve oblačil, boš videti veliko mlajše

#1 Obrnjena na glavo

Prvi in najbolj preprost način je, da jopo oblečeš obrnjeno na glavo. Spodaj je zgoraj in zgoraj je spodaj. Super enostavno in običajno izgleda nekoliko bolj ohlapno. Ta trik lahko uporabiš tako pri kratkih jopah, kot tudi tistih nekoliko daljših, prav tako pa ni nekih omejitev glede stila tvoje jope - poskusiš lahko na praktično katerikoli jopi.

Preberi tudi: Stilistka svetuje: to je 5 kosov zaradi katerih boš videti bolj urejeno in luksuzno

#2 Oviti način

Za naslednji način potrebuješ vrvico ali trak, katerega zavežeš skozi oba sprednja konca pletene jope. Oba konca nato oviješ okrog svojega telesa in jih na hrbtu zavežeš skupaj. Sprednji del nato prilagodi, da se čim lepše prilega.  Rezultat je ovita jopa - eden najbolj trendnih videzov ta hip! Lahko jo nosiš tudi tako, da nekoliko razkriješ ramena.

#3 Nošena nazaj

Za tretji način spredaj zapneš gumbe ali če teh ni na jopi uporabiš sponko. Jopo nato oblečeš obrnjeno nazaj, tako da izgleda, kot da imaš oblečen pulover. Stiliraš jo lahko tako, da jo povezneš z ramen in spredaj zatlačiš v hlače ali krilo. Še en super enostaven videz, ki bo navdušil vse tvoje frendice!

Fotografije: Profimedia