Stilistka svetuje: To je 5 kosov, zaradi katerih boš videti veliko bolj urejeno (+luksuzno)

...in zagotovo imaš večino teh kosov že doma v svoji omari! Samo vedeti moreš, kako jih nositi. 

Stilistka svetuje: To je 5 kosov, zaradi katerih boš videti veliko bolj urejeno (+luksuzno) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 12. 2021

Ne glede na to, ali je tvoja omara polna dizajnerskih kosov ali pa raje kupuješ dostopnejše znamke, vedi da obstajajo kosi, ki ne glede na svojo ceno izražajo luksuzen videz in izgledajo drago.

Da bi izgledala šik kot prava šefica, torej ne rabiš zapraviti celega premoženja, samo izberi enega od kosov, ki jih za dražji izgled priporoča naša stilistka. 

Pozor! Če izbereš vse naenkrat, tvegaš, da se bo za tabo obračala cela ulica! Ker boš tako šik!!

#1 Enobarven hlačni kostim

Stokrat smo že poudarile in še enkrat bomo: enobarven hlačni kostim je izredno šik in še bolje - izgleda zelo drago. Ta kombinacija je priljubljena pri številnih zvezdnicah in celo kraljevi družini, k njej se zatekata tako Kate kot tudi Meghan. To seveda ni naključje!

Preberi še: Imaš doma plašč iz umetnega krzna? Potem moraš nujno vedeti tole!

#2 Opazen zlat nakit

Veliki kosi nakita v zlati barvi (ne rabijo dejansko biti iz zlata) bodo vsakemu videzu dodali kanček luksuza, saj zlato barvo povezujemo z bogastvom in razkošjem. Tudi če je tvoj outfit sila enostaven, bo že en sam opazen kos zlatega nakita dal vedeti, da je luksuz tvoje srednje ime.

Priporočamo: Se ti muckajo puloverji? Sori, ampak kriva si sama, ker delaš to napako

#3 Velika sončna očala

Kos h kateremu se zvezdnice zatekajo zelo pogosto, saj omogoča določeno mero anonimnosti hkrati pa zgleda zelo šik. Sončna očala, še posebej v primerih, ko dejansko nisi izpostavljena sončnim žarkom, delujejo kul, elegantno in drago. Ana Wintour že ve!

#4 Strukturiran suknjič

Lepo krojen suknjič s poudarjenimi rameni na ženski postavi deluje zelo elegantno. Če je ta moški (ali le širše krojen) je še toliko bolje! Ker se precizno krojenje ocenjuje kot zelo draga obrt, boš v takšnem suknjiču hipoma izgledala kot miljon dolarjev. To velja za vse stile suknjičev, najbolj luksuzen videz pa ima moški smoking.

Preberi tudi: To je popolna oprava za najdaljšo noč (vzame dih in pusti trajen vtis)

#5 Visoki škornji

Škornji so v večini primerov tista obutev, za katero odštejemo nekaj več denarja, zato že na prvi pogled daje občutek dragega. Če so ti škornji visoki (do ali nad koleni) ter poleg tega še iz usnja ali semiša, bodo izgledali še bolj šik. Dodaj jih k še tako osnovnem videzu in zagotovo boš izgledala prava modna diva.

Fotografije: Profimedia