Španska kraljica za gala večerjo izbrala to obleko iz H&M (modni navdih za tvoje decembrsko druženje)

In če je dovolj dobra za kraljico, je tudi za naše decembrsko druženje! 😍 Poglej, kako je lepa! 

Španska kraljica za gala večerjo izbrala to obleko iz H&M (modni navdih za tvoje decembrsko druženje) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 12. 2021

Si že kdaj pomislila, da bi za slavnostno večerjo oblekla obleko iz H&M? To je storila španska kraljica Letizia Ortiz, ki je na novo napisala vsa pravila kraljevih slogovnih kodeksov in nam pričarala sanje o čarobni noči v kraljevi palači v Stockholmu.

Španski kralj in kraljica sta se udeležila kraljeve večerje, ki sta jo gostila Carlos Gustavo in Silvia iz Švedske. Veliko presenečenje? Letizia Ortiz je nosila obleko H&M, ki smo jo že videli na švedski princesi Viktoriji. 

Poglej, o čem govorimo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Style Watch (@royalstylewatch)

Nekdanja novinarka je tako znova pokazala, da eleganca ne gre vedno z roko v roki s ceno oblačila, obenem pa je s svojo izbiro podala jasno sporočilo podpore državi, ki jo je gostila, saj je bila znamka H&M ustanovljena prav na Švedskem.

Se spomniš TE fotografije? Kate Middleton razkrila BOLEČO resnico, kaj se je zares dogajalo

To pa še ni vse. Obleka H&M Letizie Ortiz je tudi sporočilo o nameri k trajnostni modi. Obleka, ki jo je španska kraljica nosila na slavnostni večerji, je temno modra obleka iz tila in tkanine, za katero je značilen recikliran poliester.

Obleka je del kolekcije H&M Conscious Exclusive za pomlad in poletje 2020 in jo odlikuje U-izrez, ki oplemeniteni steznik brez rokavov obogati z majhnimi volani, ki se nadaljujejo vzdolž celotnega krila z nagubanim učinkom.

Za svoj prihod v palačo je kraljica videz dopolnila s črno krzneno jakno z dolgimi rokavi, ki se je odlično podala k tilu mornarsko modre obleke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pitu Reyes (@trucosdeestilo)

Letizia Ortiz je nosila eno najbolj dragocenih in simboličnih tiar španske kraljeve družine. To je tiara Fleur de Lis, izdelana s 450 diamanti in 10 avstralskimi biseri, nameščenimi na platinasto strukturo.

Obleko Letizie Ortiz je že lani nosila švedska princesa Victoria, ki jo je izbrala za praznovanje 10. obletnice poroke s princem Danielom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margarita de Guzmán | Moda ✨ (@invitadaideal)

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si