Razkrivamo, kaj smo ta teden nosila dekleta Cosmo uredništva (in ne, niso samo trenirke 🤣)

O, uau! 😍 Poglej ta stajling naše odgovorne urednice Ajde! 👏🏼 

Razkrivamo, kaj smo ta teden nosila dekleta Cosmo uredništva (in ne, niso samo trenirke 🤣) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 4. 2021

Veselje ob toplejših dnevih in lahkotnejšemu bivanju je iz Cosmo uredništva izstisnila cel kup kreativnih idej, ki se kažejo tudi v našem vsakdanjem videzu. 

Prepričane smo, da te že od nekdaj zanima kako modne so gospodične, ki ustvarjajo revijo in spletne vsebine na Cosmopolitanu!

Tokrat smo se odločile, da ti razkrijemo kaj smo nosile v tem tednu - nekatere za v pisarno, druge za sprehod v mestu in tretje kar doma!

# Ajda Kolar, odgovorna urednica

Bela je zagotovo znanilka lahkotnejših in brezskrbnih dni. Ajda jo je v obliki casual majice in lepo krojenega suknjiča preprosto združila s trendi kavbojkami in s tem poskrbela za eleganten, a igriv videz.

Preberi še: To je naj stajling pomladi, vse kose pa že imaš v omari!

# Kaja Berlot, izvršna in spletna urednica

Kaja se je v zadnjem 'lockdownu' popolnoma navdušila nad šivanjem, še posebej nad ustvarjanjem t.i. 'kenguru' hlač z naramnicami. Te na fotografiji so njen zadnji izdelek, mi pa se že zelooo veselimo, kaj bo ustvarila v prihodnje. 

P.s. Je tudi tebi totano noro, kako lepo se ujamejo črte in cvetlični vzorec? 🤯

# Nina Skok, spletna novinarka

Nina je v pudrasto rožnati naravnost čudovita, da o trendi pikčastem vzorcu sploh ne zgubljamo besed! Rdeča šminka, obroč za lase in viseči uhani videzu dodajo damskost, zaradi česar naša spletna novinarka naravnost sije.

# Eva Mavrič, novinarka

Evi je uspelo v en sam videz združiti kopico pomladnih trendov. Navdušene smo nad njenim kombiniranjem pastelno vijolične ter neon barve, katero je ljubko poudarila z ujemajočim se polaroidnih fotoaparatom. Škljoc - škljoc!

Priporočamo: Mokasinke so nazaj, nositi pa jih moraš tako...

# Katja Kozlevčar, modna urednica

Prednosti odročnega dela so zagotovo tudi v povsem poletni garderobi, pri kateri pa naša nova modna urednica ostaja zvesta svoji ljubi črnini. Preprosto, klasično, a zato vedno v trendu.

# Loti Lukek, novinarka

Perfekten stajling za spremenljivo aprilsko vreme. Loti priporoča slojenje, kjer iz temnih kosov prehaja v svetlejše. Športen videz dopolni s torbo velikanko, ki je letos gotovo eden opaznejših trendov med modnimi dodatki.

Preberi še: Modna urednica svetuje kako nositi črno

# Ajda Gregorc, lepotna urednica

Vedno lepo urejena Ajda je uspešno združila udobje z minimalizmom, in s tem poskrbela za izčiščen in hkrati svež videz. Vidiš, tudi trenirko lahko nosiš na povsem eleganten način!

Fotografije Profimedia in osebni arhiv