Rada nosiš ČRNO? Modna urednica razkriva 2 NAČINA, ki bosta to sezono TOP

Naša modna urednica se tudi poleti ne more upreti črnim modnim kosov, zato sta tu 2 top načina, kako ju kot profesionalka nosiš tudi v toplem delu leta! 😍

Rada nosiš ČRNO? Modna urednica razkriva 2 NAČINA, ki bosta to sezono TOP (foto: Profimedia) Profimedia
14. 4. 2021

Marsikatera med nami se tudi v toplejših mesecih ne more odreči zavetju črne barve (naša modna urednica je definitivno med njimi). 

Črna definitivno omogoča lahkotnost kombiniranja, poleg tega pa je varna izbira za vsako priložnost, zato ni nobenega razloga, da bi tvoji črni kosi v novi sezoni počivali na dnu omare. 

Če boš torej še naprej razturala v črni, predlagamo da se zgleduješ po najbolj modnih dekletih, ki jo nosijo na dva zelo "casual" načina... da vseeno ne bo prevroče!

Prvi način so črne bend (in potiskane) majice v kombinaciji kratkih hlač iz džinsa, poleg pa lahko dodaš še superge s super debelim podplatom!

Preberi še: Te kose iz Zare so zvezdnice izbrale za najbolj seksi te sezone

Za nekoliko bolj šik videz, ki pa vseeno pušča veliko prostora za interpretacijo, se lahko zgleduješ po Jennifer Aniston ter modni ikoni Cindy Crawford, ki imata obe ogromno kilometrine in dobro vesta, kako izgledati nonšalantno, dodelano, a seksi.

Preberi tudi: Pozabi na hlače z visokim pasom, sedaj nosimo takšne...

Če boš letos investirala v samo en kos črne barve, naj bo to svilena srajca. Zlahka jo boš stilirala na hlače in krila vseh vrst, če jo boš pustila nekoliko razprto pa boš pritegnila še kak vroč pogled!

Fotografije: Profimedia

Priporočamo: Modna vplivnica je razkrila trik, ki ti bo spremenil življenje