OPAŽENA! Jessica Alba je oblekla ta super TRENDI kos iz Manga

Zvezdnica nas je povsem navdušila s svojim dostopnim modnim slogom!

OPAŽENA! Jessica Alba je oblekla ta super TRENDI kos iz Manga (foto: Profimedia) Profimedia
27. 6. 2021

Tudi zvezdniki so samo ljudje in tudi oni nakupujejo v trgovinah hitre mode znamk kot so Zara, H & M in Mango. 

Tokrat so paparaci v Los Angelesu ujeli ameriško igralko, poznano predvsem po vlogah v filmih Fantastic Four, Sin City in Dark Angel - Jessico Alba. Prelepa zvezdnica, ki je letos dopolnila že 40 let, se je po ulicah Holywooda sprehodila v enem najbolj zaželenih kosov zadnjih nekaj sezon.

Igralka sicer ni med najbolj vplivnimi, ko govorimo o modi, toda prav njen ležerni slog, ki se ne ozira samo na zadnje modne trende, temveč veliko bolj na klasične kose ženske garderobe, nam je izredno všeč.

In kateri vsestranski kos je oblekla tokrat?

Jessica Alba je očitno navdušena nad oversized blejzerjem v karo vzorcu, španske znamke Mango. 

Tega je kombinirala v zelo samosvojem slogu in sicer se je osredotočila na zemeljske in nekoliko zamolkle tone, kot so bordo rdeča, sprana oranžna in rjavi odtenki. 

Blejzer Mango popolnoma privzdigne celoten zelo sproščen videz, ki ga ustvari oranžna trenerka. Bulerji dodajo nekaj grobosti in drznosti, med tem ko se torbica v kačjem vzorcu odlično poda karirasti podlagi suknjiča.

Preberi tudi: Imaš oblike? Tukaj so 4 stajlingi iz H&M v katerih se boš počutila odlično

Priporočamo: Teh 9 kril se splača kupiti v H&M

Suknjič Mango je resnično vsestranski kos in ga priporočamo v vsaki garderobi. Njegov klasičen kroj ter karirast vzorec dopuščata mnogo modnih kombinacij, hkrati pa je to kos, ki se poda tako poslovnim kot priložnostim za prosti čas.

Poleg tega je blejzer označen kot Commited, kar pri Mangu pomeni, da je kos izdelan iz trajnostnih tkanin, kar zmanjšuje vpliv na okolje. Prepričane smo, da je tudi to razlog, zakaj se je Jessica odločila ravno za ta kos.

Suknjič Mango je za 79,99 € na voljo TUKAJ.

Fotografije: Profimedia in promocijsko gradivo

Preberi tudi: Meghan Markle je zlomila internet s to kulsko majico za le 30€