VIDEO: Imaš obline? Izvoli 4 stajlinge iz H&M, v katerih se boš ODLIČNO počutila (in tako boš tudi videti)

Naša stilistka je izbrala 4 krasne modne kombinacije, v katerih boš oboževala poletno modo - še posebej, če imaš obline.

VIDEO: Imaš obline? Izvoli 4 stajlinge iz H&M, v katerih se boš ODLIČNO počutila (in tako boš tudi videti) (foto: Tjaša Barbo) Tjaša Barbo
7. 6. 2021

Je tvoja poletna garderoba že pripravljena na prve izlete? Čeprav se vreme nikakor ni znalo odločiti, kaj si želi od letošnjega toplega dela leta, smo se dekleta z uredništva v drubi stilistke odpravile v ljubljanski H&M in tam izbrale najlepše poletne kose, ki obožujejo čisto vse tipe postave.

Naša izvršna urednica in Elle Instagram urednica (ki je obenem tudi krasna stilistka) ti v spodnjem VIDEO posnetku predstavljata nekaj modnih idej, s katerimi lahko popestriš svoje poletne videze.

Poglej si jih v posnetku:

H&M nova poletna kolekcija je sicer posvečena trajnosti, naravnim materialom, zemeljskim barvam in materialu, v katerih se tudi v najhujši vročini počutiš lahkotno. 

Katarina in Kaja sta v posnetku nosili obleki v marelični in beli barvi, s katerimi boš zagotovo očarala tako med ležernim sprehodom po plaži, kot tudi na morski večerji v družbi.

Prav tako lahko kopalke H&M zadnje kolekcije nooooro lepo kombiniraš s kratkimi hlačami z visokim pasom, in sestaviš monokromatski stajliing, ki ti ga bodo zavidali vsi.

Zvezda tega posnetka? Poletni klobuk z belimi trakovi, ki še tako običajnemu stajlingu doda (poletno) piko na i.

Če nisi čisto prepričana, kako bi stvari skombinirala sama, se odpravi v sebi najbližjo prodajalno H&M in pobrskaj med kosi zadnje poletne kolekcije, ki te bo zagotovo navdušila. 

Video in montaža: Tjaša Barbo
Fotografija: Nike Koleznik 
Make up: Pia Kastelic 
Modeli: 
Kaja Berlot - glavna urednica Cosmopolitana in www.cosmopolitan.si 
Katarina Mljač - vodja Instagram Elle
Lokacija: Vila Majda