Trik MODNE urednice: "TAKO nikoli več ne boš imela kameljega prsta - niti na pajkicah in kopalkah"

TE neprijetne zagate se lahko rešiš s pomočjo enega preprostega trika!

Trik MODNE urednice: "TAKO nikoli več ne boš imela kameljega prsta - niti na pajkicah in kopalkah" (foto: Unsplash.com/Charles Deluvio) Unsplash.com/Charles Deluvio
3. 4. 2022

Ne glede na to, ali si kupila nove kopalke za oddih v termah ali pa s prijateljico že načrtujeta pobeg kam na toplo, če si nesrečno ugotovila, da ti naredijo "kamelji prst", si lahko kar oddahneš, saj imamo zate odlično rešitev!

Da ne boš presenečena, ta pojav je pri kopalkah bolj pogost, kot bi si morda mislila.

Veliko kopalk ima namreč zelo tanek material, ki ni pretirano elastičen in se zato hitro povzame oblik telesa, namesto, da bi se napel, še posebej na tistih delih, kjer si to želimo - ja, tam spodaj!

Preberi tudi: Čisto hud trik: Tako top na naramnice spremeniš v najbolj trendi kos te pomladi

Za ta pojav je lahko kriv tudi sam kroj kopalk ali pa dejstvo, da si pač izbrala prevelike kopalke in se zato spodaj nabere malo preveč materiala.

Kakorkoli že, če ti kopalke povzročajo kamelji prst, se ga lahko rešiš na zelo preprost način in sicer za to potrebuješ le en pripomoček.

Kateri, pa si poglej v spodnjem videu:

@stylexfox Summer is coming #fashionhacks #stylehacks #styletips #lifehacks #fashiontok #styletok #fashiontips #styleinspo #style #InstaxChallenge #OscarsAtHome ♬ Thinking with My Dick (feat. Juicy J) - Kevin Gates

Da bi preprečila nelagoden kamelji prst na svojih novih kopalkah uporabi kar običajen samolepilni trak.

Odreži približno 8 centimetrov traku in ga nalepi na bikini hlačke na predelu kameljega prsta.

Samolepilni trak je dovolj tanek, da nihče ne bo opazil, da se sploh nahaja tam, hkrati pa poskrbi za nekoliko tršo površino in s tem prepreči nastanek kameljega prsta.

Preberi še: To je trenutno najbolj prodajana obleka iz Zare (in želela jo boš imeti ker paše na vse)

Ta trik lahko uporabiš praktično na kakršnih koli kopalkah - od enodelnih do bikini kopalk. 

Celotna zadeva te ne bo stala niti enega centa, kar je gotovo veliko manj, kot pa stroški pošiljanja kopalk nazaj (če si jih kupila na spletu).

Bodi pozorna na to, da je lepilni trak dobre kvalitete in se ne bo odlepil takoj, ko stopiš na plažo. Za vsak slučaj pa imaš vedno lahko seboj še dodaten lepilni trak.

Priporočamo: Tako z enim klikom preveriš, kje na spletu lahko določen kos kupiš najceneje

Fotografije: Profimedia