To je trenutno najbolj prodajana obleka iz Zare (in želela jo boš imeti, ker je ženstvena in paše na vse)

Jooooj, ko jo boš videla, boš točno vedela, zakaj je svet nad to obleko totalno navdušen. Mi smo o-ča-ra-ne! 

To je trenutno najbolj prodajana obleka iz Zare (in želela jo boš imeti, ker je ženstvena in paše na vse) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 3. 2022

Vsi vemo, da je moda spremenljiva. Kar je bilo lani modno, še ne pomeni, da bo tudi letos. So pa kosi, ki bodo vedno v trendu, med takšne brezčasne klasike pa sodijo tudi svilene obleke.

Čeprav temperature govorijo drugače, se pomlad počasi bliža k nam in to lahko najbolje vidimo v aktualnih kolekcijah v trgovinah znamk s hitro modo, ki ponujajo kose, narejene po najnovejšem trendu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by courtney (@courtbyafeather)

Pod pogojem, da imaš rada vse, kar je novo in trendovsko, in hkrati ceniš klasičen stil, bo nova obleka v Zarini kolekciji uresničitev tvojih sanj. Ta obleka je postala tako priljubljena, da jo je mogoče videti na Instagram profilu skoraj vsakega, ki objavlja modne vsebine.

"TAKO z enim klikom preveriš, kjer na spletu točno določen kos kupiš najceneje" (TRIK modne urednice)

Rožnato slip obleko, ki sega do gležnjev, lahko nosiš v pomladnih dnevnih kombinacijah s športnimi copati in usnjeno jakno ter v najelegantnejših večernih videzih s petami in prefinjenim nakitom.

Bivša zaposlena v PRIMARKU razkriva skrivnost nakupovanja v njihovih trgovinah (ki spremeni VSE!)

Po Valentinovi modni reviji jesen/zima 2022 je roza uradno najbolj priljubljena barva letošnjega leta in počasi, a zanesljivo preplavlja ulični stil, vplivnice pa jo obožujejo, saj zaradi nje izgledajo moderno in močno.

Zara, cena: 35, 95 evrov

 

Preberite več na Elle.si

Fotografije: Profimedia