Najbolj OSOVRAŽENE hlače stoletja so NAZAJ! Poglej, kako jih nositi zdaj (če želiš biti MODNA)

Ojoj! Si pripravljena na tale modni trend? 🤔 

Najbolj OSOVRAŽENE hlače stoletja so NAZAJ! Poglej, kako jih nositi zdaj (če želiš biti MODNA) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2020

Si tudi ti pred več kot desetletjem (beri kot: v časih, ko si kaj drugega kot hlače na zvonec nismo upale navleči na sebe) zgražala nad modo visokih pasov?

In zdaj, več kot desetletje kasneje, nikakor ne moreš razumeti, kako so lahko še ne tako dolgo nazaj v tvoji omari kraljevale hlače z nizkim pasom? 

Potem je tale modna zmeda naravnost zate! 😂

Modni svet je vrnitev hlač z nizkim pasom napovedal že neštetokrat, a njihovo grožnjo modna javnost še ni vzela dovolj resno. Do zdaj.

Nekateri namreč komaj čakajo, da se osvobodijo visokega pasu, drugi pa prisegajo, da jih ne bodo oblekli nikoli več. Občutki so mešani, a vedno več je namigov, da se bodo počasi zopet pritihotapile v naše garderobe.

Med navdušenci se je v teh dneh znašla tudi lepotica Lily-Rose Depp, ki je zdaj številne navdihnila, da po svojem naj paru hlač z nizkih pasom posežejo že to poletje.

Poglej, kako jih je stilirala:

Sveže samska Lily-Rose Depp je na sprehodu po Parizu nosila cargo hlače z nizkim pasom. Kombinirala jih je z navadno T-majico in belimi supergami. 

Nam je v resnici tale videz precej všeč. Pa tebi? 😍

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Kaj?!? Te znane Slovenke v javnosti nosijo LASULJE (si to vedela?)

Priporočamo tudi: Modni svet ENOTNO: VSA modna dekleta si zdaj želijo (in kupujejo) TO verižico