TAKŠNE uhane letos nosijo številne vplivnice (in tega zagotovo NISI pričakovala)

18. 3. 2021

Naše modno uredništvo se strinja v en glas: Ti uhani bodo modni dodatek letošnjega poletja! 😍

Si si vedno želela modni dodatek, ki kar kriči po poletju? S temi 👇  visečimi uhani iz rafije si našla popolnega! 

Modne piste zadnjega tedna mode so na področju nakita napovedale vrnitev k naravnim materialom, vzpon trenda surferskih verižic in selitev rafije s torbic na bižuterijo! Minimalistične uhančke bodo dokončno zamenjali viseči, še posebej modna pa boš, če boš več različnih trendov združila v enega.

Mi smo za navdih pokukali kar k našim slovenskim vplivnicam, katerih letošnja izbira številka #1 so viseči uhani iz rafije. V kolikor že imaš doma kak modni dodatek iz tega vedno bolj priljubljenega naravnega materiala, veš, da je po videzu naravnost popoln za raznorazne modne kombinacije - vse od klasične bele srajce pa tja do elegantne maksi obleke. Ti je že zadišalo po poletju? 😍  

Poglej, kateri uhani so čisto navdušili slovenske vplivnice in kje jih lahko najdeš:

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Notique | Jewelry✨ (@notique.si)

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viva la vida Blog 💋 (@katjagrudnik)

A niso naravnost očarljivi, no? ✨😍 Najdeš jih v priljubljenem slovenskem spletnem butiku Notique in sicer TUKAJ!

Notique nakit in njihovi ostali modni dodatki so prepričali tako modne kot tudi lepotne slovenske vplivnice kot sta Katja Grudnik in Lara Begič, saj gre pri njihovi ponudbi za kose, ki trende postavljajo, tvoj stajling pa popeljejo do tiste pike na i. 

Ustanoviteljica spletnega butika je mlada slovenska "boss bejba" Nina Jagodic, ki se je odločila svojo ljubezen do lepih stvari okronati z lastnim podjetjem, Cosmo pa se je z njo pogovarjal o iskanju navdiha, najbolj zaželenih uhanih ta hip in trendih, ki še prihajajo! 

V 5 kratkih, a sladkih, spoznaj Notique Nino, ki je na slovensko modno sceno prinesla ljubezen do nakita iz rafije:

1. Kje dobiš največ inspiracije za nove izdelke?

Največja inspiracija so mi ženske, ki me obkrožajo. Nakit, ki ga ponujamo v spletnem butiku Notique, je direkten odgovor na potrebe modernih deklet. Živimo hitro, včasih naokoli hodimo v trenirkah, ampak si vseeno želimo ohraniti tisti delček glamurja, ki nam ga lahko prinese čudovit kos nakita. V spletni trgovini rada ponudim kombinacijo elegantnih, brezčasnih in drznih kosov, ki lahko še tako osnoven "outfit" spremenijo v nekaj posebnega. V letu 2020 smo bili soočeni s popolnoma novo situacijo, ko smo večino časa preživeli doma in prav v teh čudnih okoliščinah se je pokazala potreba, da se vseeno malo "okrasimo", pa čeprav samo za zoom klic.

2. V kombinaciji s katerim modnim kosom bodo uhani iz rafije še posebej blesteli? 

Preprosto obožujem kombinacijo uhanov Raffia in dobro krojene bele srajice ali pa celo džinsa. Ker so uhani sami po sebi precej veliki, ni potrebe po ostalih dodatkih, saj uhani sami po sebi pridejo dovolj do izraza. Zdijo se mi čudovit dodatek za pridih poletja, kljub temu, da jih morda nosimo zgolj na sprehodu po mestu ali pa na predavanjih. 

3. Kateri kos nakita je po tvojem mnenju tisti, ki v omari vsake ženske ne sme manjkati? 

Uf, tole je pa resnično težka odločitev in o tem bi lahko razpravljala cele dneve :). Če se že moram odločiti za en kos, bi bila to kombinacija verižic v zlati ali "rose gold" barvi. Verižici Double  sta recimo primer vsestranskosti, saj ju lahko nosiš skupaj in s tem ustvariš bolj drzen videz, ali pa ločeno, če želiš samo minimalen eleganten dodatek. Ob izboru verižic vedno priporočam izdelke iz nerjavečega jekla, saj se v nasprotnem primeru ob potenju, uporabi parfumov in tuširanju kovina lahko poškoduje, razbarva.

4. Kateri letošnji trend bo še posebej zaznamoval svet nakita? 

Še naprej bodo prevladovali motivi biserov v vseh oblikah, ob prehodu v poletje pa bomo videli več barv. Naš najljubši trend ostaja plastenje nakita, ki smo ga letos lahko opazili tudi na modnih brveh. Tukaj pravila res ne obstajajo, tako da vam svetujem, da prepustite domišljiji prosto pot in včasih pokombinirate tudi kakšne kose nakita, ki "praviloma" ne spadajo skupaj.

5. Lahko v tvojem butičku kmalu pričakujemo kakšne novosti? 

Notique deluje po principu butika, kar pomeni da ponudbo redno osvežujemo z novimi kosi in nimamo neke stalne ponudbe. V prihodnjih mesecih lahko na naših spletnih policah pričakujete nove kose nakita, ki bodo odražali prihajajoče pomladno vreme. Priporočamo redno spremljanje našega Instagram profila (Nino in Notique lahko na Instagramu spremljaš TUKAJ!), saj se velikokrat zgodi, da punce kakšen izdelek tako hitro pograbijo, da se na spletnih policah ne obdrži več kot kak dan. :)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Notique | Jewelry✨ (@notique.si)

Mi smo se v Notique nakit naravnost zaljubili, Nina pa ima zate tudi sporočilce:

"Nikoli, ampak res nikoli, ne obupaj nad svojimi sanjami. Življenje te včasih ponese v nepričakovane smeri, na koncu pa se znajo te situacije izkazati za boljše, kot bi si jih lahko kadarkoli predstavljala."

Bravo, Nina in uspešno na tvoji poti! ❤️

Pripravila: Nina Skok

Fotografije: Osebni arhiv/Ana Kete, Instagram

Preberi še: Uporabnice so prepričane: 'To je najboljša maskara na svetu' (pri nas jo kupiš za 10 evrov!)

Priporočamo tudi: TO pikčasto bluzo Kate Middleton v H&M najdeš za 20€ (in mi imamo LINK!)

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"