Uporabnice so prepričane: 'To je najboljša maskara na svetu' (pri nas jo kupiš za 10 evrov!)

Jaaaaaaa! Ta maskara je navdušila več milijonov uporabnic po vsem svetu, in najboljše od vsega je, da jo po ugodni ceni najdeš tudi v naših trgovinah! 

Uporabnice so prepričane: 'To je najboljša maskara na svetu' (pri nas jo kupiš za 10 evrov!) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 3. 2021

Tik Tok je nov raj za ljubitelje lepote in kozmetike. Aplikacija, ki svet lepote postavlja na glavo, je postala igrišče za vse navdušence nad lepotnimi triki, ličenjem in oblikovanjem las, saj na zabaven, praktičen in drugačen način odkriva prednosti (ali slabosti) lepotnih izdelkov. 

Tako je v soju žarometov v tem mesecu zažarela maskara blagovne znamke Maybelline Lash Sensational Sky High, saj so uporabnice TikToka prepričane, da gre za najboljšo maskaro na svetu!

Zakaj? Prepričaj se spodaj:

@jessica.eid_

love this mascara @maybelline #skyhighmascara #maybellinepartner #ad #hair #fy #maybelline #lashes

♬ original sound - Jess

Številne uporabnice so jo testirale, in pravijo ...

Če preprosto ne verjameš zgornjemu posnetku, potem boš svoj odgovor morda našla v več kot 50 milijonih drugih vsebin, ki so pod tem ključnikom objavljene na TikToku.

Frizerji pravijo: TA pričeska bo iz tvojega obraza odštela 10 let (in ja, deluje!)

Omenjeno maskaro je namreč poskusilo res res res veliko žensk iz celega sveta, in vse so prepričane, da je maskara preprosta za uporabo, da njena prilagodljiva krtačka zajame vse trepalnice (tudi najmanjše), da jih podaljša in raztegne od korenin do konic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline)

In še najboljši del? Njena ugodna cena, saj boš zanjo odštela 10,99 evrov, kupiš pa jo lahko v dm-ju! Izvoli link TUKAJ.

Fotografije: Profimedia