Melani Mekicar: "To je stajling, zaradi katerega vedno prejmem tono pohval"

Radijska in televizijska voditeljica Melani Mekicar razkriva skrivne sestavine svojega vsakdanjega stajlinga.

Melani Mekicar: "To je stajling, zaradi katerega vedno prejmem tono pohval" (foto: Instagram.com/melanimekicar) Instagram.com/melanimekicar
28. 9. 2021

To je moj standardni modni videz za vsakodnevne opravke v tem delu leta. Je popolna mešanica dekliškega šika (trenč plašč in mini krilo, vaju gledam) ter ležernega športnega sloga, ki ga poustvarim s puloverjem in supergami. Ker službo začnem že pred šesto uro zjutraj, ko je zunaj še precej hladno, potrebujem malo več plasti oblačil, da jih lahko čez dan, ko se otopli, slečem.

Vedno, kadar imam oblečeno to kombinacijo (ali podoben stajling), dobim cel kup komplimentov v slogu, da sem popolno združila ulični slog, dekliški šik in športno ležernost. Všeč pa mi je predvsem zato, ker mi velikokrat čestitajo, da kose, ki se na prvo žogo morda ne ujemajo, nosim tako suvereno.

Te morda zanima še, kateri stajling ANAMARII GOLTES vedno prinese tono pohval? Razkrila nam ga je TUKAJ

Dežni plašč

Tale trenč plašč je blagovne znamke EDITED, kupila pa sem ga na spletni strani About you. Trenč je glavni kos mojega videza in ravno zanj prejmem največ komplimentov. Všeč jim je, ker je 'overisized', ampak še vedno šik. Aja, pa všeč mi je, ko mi rečejo, da sem v njem videti kot Francozinja.

Pulover

Pulover je znamke Karl Kani in je z moškega oddelka, kjer skoraj brez izjeme kupujem vse svoje puloverje. Je v čudovitem odtenku svetlo sive in je odličen kos za plastenje, najboljše pa je, da ga lahko nosim na nešteto različnih načinov.

Krilo

Mini krilo sem kupila na razprodaji v Zari. Obožujem mini krila (letošnji trendi pa prav tako), vendar se sama veliko bolje počutim, če pod krilo oblečem športne hlačke Nike Pro.

Čevlji

Če me kadarkoli srečate, bom poleg trenč plašča skoraj zagotovo nosila bele Nike AF1 Shadow superge. Model Shadow ima nekoliko debelejši podplat in odlično lastnost - da se lepo poda k prav vsakemu kosu iz moje omare.

Nogavice

Nogavičke sem dobila na spletni trgovini ASOS. Bele visoke nogavice najraje nosim v kombinaciji s supergami, saj mi je všeč slog devetdesetih let.

Torbica

Guess Brightside shoulder bag je moja najljubša torbica. Zaradi majhnosti je zelo praktična, ker pa je črna z zlatimi dodatki, se ujema z vsemi mojimi videzi.

Pripravila: Katja Kozlevčar,

Fotografija: Osebni Arhiv