Anamaria Goltes: "To je stajling, zaradi katerega vedno dobim tono pohval"

Anamaria Goltes te tokrat vabi na igro tenisa, v kateri se namesto točk seštevajo poletni trendi.

Anamaria Goltes: "To je stajling, zaradi katerega vedno dobim tono pohval" (foto: instagram.com/anamariagoltes/) instagram.com/anamariagoltes/
12. 7. 2021

Najljubši kompliment, ki sem ga prejela za svoj stajling? "Vav, kako drzno in trendi. Sama si tega trenda nikoli ne bi drznila tako nositi, ampak na tebi je videti odlično!" Ko sem ga prejela, sem nekoliko dvomila o svojem stajlingu, zato mi je pohvala resnično polepšala dan.

To je ta stajling:

1. Top

Bel kratek top iz Zare je klasičen modni kos, ki je v mestu z večnim poletjem nujen. Ta mi je še posebej pri srcu, ker je izredno lahkoten in spominja na običajno spodnjo majico, in prav za ta top me ljudje najpogosteje vprašajo, kje sem ga kupila. S tem stajlingom sem želela ustvariti kontrast med širino krila in oprijetim zgornjim delom.

2. Krilo

Rada imam igrive trende, zlasti če jih navdihuje športni slog. To plisirano teniško krilo je blagovne znamke Nike, zanj pa prejmem res veliko pohval. Meni pa je všeč, ker ga bom lahko na tenis nosila tudi, ko bo trend že minil.

3. Jopica

Bela jopica znamke Off-White je v moji garderobi nuja, saj imam rada vsestranske kose, ki jih lahko oblečem na različne načine. V Los Angelesu je skoraj vedno z menoj, enostavno jo zavežem čez rame in oblečem, ko se dnevne temperature nekoliko umirijo. S tem stajlingom deluje nekoliko 'študiozno' in se lepo poda s slogom krila.

4. Nakit

Ta nakit imam na sebi skoraj ves čas in mi je res pri srcu, saj gre za sentimentalne kose blagovnih znamk Tiffany in Maria Tash. Nakit je tista pika na i, ki vsakemu stajlingu doda osebno noto.

5. Superge

Na sliki sicer niso vidne, ampak obute imam superge Dior. Bele superge so klasični kos, ki ga lahko kombiniraš s čimerkoli - sama ga s športnim videzom, lahko pa ga s čim bolj elegantnim, kot sta blejzer in obleka.

🚨Poleg revije še BREZPLAČEN lepotni E-COSMOPOLITAN (prenesi ga TUKAJ!)🚨

Pripravila: Katja Kozlevčar,

Fotografija: Osebni Arhiv