Kate Middleton je obula najlepše BALERINKE te sezone in všeč bodo tudi NJEMU (+kje kupiti)

Te balerinke so zelo elegantne in imajo vse tisto, kar druge nimajo. Res so čudovite. 😍

Kate Middleton je obula najlepše BALERINKE te sezone in všeč bodo tudi NJEMU (+kje kupiti) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 7. 2022

Balerinke veljajo za tisti kos garderobe, ki ga preprosto obožuješ ali pa sovražiš. V zadnjo skupino se še posebej pogosto umeščajo moški, ki vedno radi najdejo kakšno pripombo na njihov videz ... 

A če gre verjetni modnim strokovnjakom, so nove balerinke Kate Middleton nekaj čisto drugega.

To je stvar, ki je kraljica absolutno NE PRENESE na Williamu in Kate (si lahko misliš?!)

Gre za bež sandale s paščkom okoli gležnja, ki jih je Middletonova nosila med udeležbo na Royal Charity Polo Cup 6. julija (in v modi Middletonove bo te čevlje verjetno nosila vedno znova, saj ima navado reciklirati svoje najljubše kose).

Poglej, o čem govorimo:

Čevlje je oblikovala Camilla Elphick, luksuzna britanska znamka obutve in dodatkov. Ker je polo tekma potekala na kmetiji v Windsorju v Angliji, je Middletonova potrebovala čevelj, ki bi ji omogočal lahkotno hojo in bi se še vedno zdel privlačen za preostali del njene garderobe.

Palača princu Georgeu in Louisu ter princesi Charlotte spremenila priimek v TOLE (+razlog, zakaj)

K sreči so sandali Alicia zagotavljali najboljše iz obeh svetov, saj so bili zaradi nizke pete enostavni za nošenje, zaradi koničastega prsta pa so bili videti elegantno.

Tudi zaradi subtilne biserne zaponke je bila obutev brezčasna in elegantna.

Sandali s trakom so postali eden najbolj priljubljenih stilov za poletje 2022, zato so dekleta z uredništva Elle že poiskala nekaj podobnih modelov:

Camilla Elphick, cena: 285 evrov

Massimo Dutti, cena: 99, 95 evrov

GIANVITO ROSSI, cena: 590 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si