4 TOP spletne trgovine S PRESTIŽNO modo iz DRUGE roke (izbor ELLE uredništva!)

Iščeš nove načine trajnostnega nakupovanja? To so spletna mesta, kjer je pametno kupovati in prodajati.
 

4 TOP spletne trgovine S PRESTIŽNO modo iz DRUGE roke (izbor ELLE uredništva!) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 4. 2020

V svojem prizadevanju za bolj trajnostni pristop nenehno iščemo nove načine za razvoj pametnejših in bolj okolju prijaznih nakupovalnih navad. Kljub temu, da se število okolju prijaznih modnih blagovnih znamk veča, ni nič bolj trajnostno, kot kupovati ...

... no, kupovati vintidž. 

Ne glede na to, ali iščeš edinstvene modne kose ali poskušaš zaslužiti dodaten denar s praznjenjem svoje omare, obstaja veliko spletnih strani, kjer lahko kupuješ in prodajaš.

1. The Real Real

Če želiš prodati kose iz svoje omare, ti The Real Real olajša življenje, saj ponuja brezplačne prevzeme, zato ti ni treba pošiljati izdelkov v prodajo. Nato spletno mesto opravi vse delo zate: preverjanje pristnosti, fotografiranje, določanje cen in seznam izdelkov, ki jih želiš prodati na spletu.

Prodajalci zaslužijo do 85 odstotkov provizije za prodajno ceno svojih izdelkov (ena najvišjih cen v primerjavi z drugimi spletnimi mesti). Če kupuješ, se Real Real ponaša z neverjetno velikim izborom oblikovalskih predmetov, od starinskih vrečk do čevljev, oblačil, dodatkov in celo pohištva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therealreal (@therealreal) on

2. Vestiaire Collective

Znan po svoji obsežni zbirki znamk, kot so Hermès, Louis Vuitton, Céline in druge, je Vestiaire Collective idealno mesto za kupce in prodajalce prestižne mode. Za razliko od mnogih drugih spletnih trgovin, Vestiaire Collective prodajalcem omogoča izbiro cene izdelkov, ki jih prodajo.

Ko pošlješ tri do pet fotografij, opis, stanje izdelka in izklicne cene, se tvoji kosi uvrstijo na spletno mesto, podobno kot pri eBayu. Kar zadeva kupovanje, boš odkrila veliko oblikovalskih draguljev, ne glede na to, ali iščeš čevlje, torbe, sončna očala ali oblačila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vestiaire Collective (@vestiaireco) on

3. What Goes Around Comes Around

Če nisi ravno iz New Yorka, je na srečo na voljo tudi spletni butik. Pretižno spletno mesto je vrhunsko - na njem so najbolj priljubljeni vintidž kosi znamk, od Céline do Chanela, YSL in širše. Medtem, ko je vintidž nakupovanje na spletu pogosto preobsežno, urejeni oddelki in razvrstitev spletnega mesta olajšajo iskanje kosov, ki jih morda iščeš.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by What Goes Around Comes Around (@whatgoesaroundnyc) on

4. Rebag

Si se pripravljeni+a posloviti od svoje stare dizajnerske torbice? Rebag prodajalcem plača za oblikovalske torbice glede na stanje, oblikovalca in ceno. Namesto da čakaš, da bo torba prodana, lahko prodajalci dobite brezplačno zavezujočo ponudbo, torbico pošljete v Rebag z brezplačno dostavo in v enem do dveh dnevih dobite plačilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebag (@rebagofficial) on

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberi še: HOROSKOP: Ženske, rojene v teh 2 znamenjih, čaka NAJBOLJŠI maj do zdaj!

Priporočamo tudi: Jennifer Aniston je oblekla fantastične pomladne HLAČE (zdaj jih želimo tudi mi)