Horoskop: Ženske, rojene v TEM znamenju, so uresničitev sanj vsakega moškega!

Spadaš med njih tudi ti? :)

Horoskop: Ženske, rojene v TEM znamenju, so uresničitev sanj vsakega moškega! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2021

Ko moški najde svojo sorodno dušo, si želi z njo ostati za vedno, in to so znamenja, ki so uresničenje sanj vsakega moškega, pri čemer ima vsako od njih točno določene lastnosti, zaradi katerih jim začne srce pospešeno biti.

Žensko v znamenju raka opredeljuje njena zvestoba.

V dobi družabnih medijev je zvestoba pomembnejša kot kdajkoli. Kratke avanture in nezvestoba so preprosto dosegljive, a pri rakovici ni treba skrbeti, da bo nezvesta.

To je eden izmed razlogov, zakaj je popolna življenjska sopotnica. Čeprav so zanjo značilni kratkotrajni in nenavadni čustveni vzorci, je to tisto, kar prispeva k njeni mističnosti in privlačnosti, zaradi česar se toliko moških odloči prav za partnerko v tem znamenju.

Rakovice imate kompleksno osebnost, zaradi katere vam katerokoli dolgotrajno razmerje predstavlja izziv, po drugi strani pa je prav ta osebnost ključ, da je razmerje tudi strastno. Zvestoba je močna stran rakovice in zato je lahko vsak moški srečen, če jo ima za svojo.

Levinja ima svoje življenje urejeno in dobro ve, kaj želi.

Kot ognjeno znamenje je levinja ženska, ki zahteva spoštovanje in je ne zanimajo nezrela razmerja.

Stremi k ustvarjanju svoje kariere in to pričakuje tudi od osebe, ki ji je uspelo ukrasti njeno srce. A vendar ga tistemu, ki jo želi samo preizkusiti, vzame takoj nazaj in ne razmišlja dolgo, preden se odloči oditi od osebe, ki je ne spodbuja, da bi bila vedno boljša. Levinja, tebe nihče ne bo vlekel navzdol!

Žensko, ki je tako samozavestna in prepričana v svojo identiteto, je potrebno ceniti. Če je moški dovolj srečen, da ujame njen pogled, mora do nje biti skrben in njegova življenjska sopotnica bo prav tako postala njegova najboljša prijateljica.

Kozoroginje so dobesedno angeli, poslani iz nebes, da ti pogrejejo srce ... Če imaš dovolj sreče.

Kozoroginje so poosebljenje mirnega srca in mehkih besed. Četudi s težavo odpuščajo, kar lahko privede do ovir, nobeno razmerje ni popolno, in njihove kvalitete premagajo vse, kar je negativnega pri njih.

Predana zvestoba in nesebičnost kozoroginj sta očitni kvaliteti, ki jih vsak išče v življenjskem sopotniku, in one dobro vedo, kako svojo ljubljeno osebo spodbuditi, da postane kar se da najboljša različica sebe.

Znano je, da se kozoroginje poročijo s svojo prvo ljubeznijo oziroma preživijo svoje življenje z osebo, ki jo poznajo že iz mladosti. Enkrat, ko najdejo ljubezen, jo želijo obdržati.

Ribice utelešajo ženstveno lepoto, a vendar bodo od partnerja zahtevale, da sodelujejo pri njihovih divjih sanjah in ciljih.

Ženstvenost je tisto, kar moške pri ribah privlači, ampak globoka in močna ženstvena energija pa je tisto, zaradi česar se moški v njih noro zaljubijo.

Ženska v znamenju rib ima kvalitete, ki so lahko za zakon uničujoče (potreba po konfliktu in drami) in so lahko včasih nepraktične (želja po uresničitvi sanj, brez da bi ji bilo treba delati). Ampak razlog, zakaj bo moški, ki se bo poročil s takšno žensko, srečen, je, da ga bo ta ves čas spodbujala k doseganju ciljev.

Kakšen pa je smisel življenja, če ne slediš svojim sanjam? Občutljiva in nežna, a drzna na svoj edinstven način – to je ženska, ki si jo moški želi ob sebi. Za vedno.

Vir: thetalko.com

Preberi še: Se ob njegovi bivši počutiš OGROŽENO? Preveri, ali imaš v resnici RAZLOG za to!

Priporočamo tudi: To so zagotovo najbolj KJUT velikonočni PIRHI tega leta (10 TOP idej)