Trik stoletja: TO naredi in izognila se boš doplačilu za prtljago na letališču (pa ni za kaj!)

11. 6. 2024
Trik stoletja: TO naredi in izognila se boš doplačilu za prtljago na letališču (pa ni za kaj!) (foto: Profimedia)
Profimedia

Tole ti bo prišlo prav v primeru, če se boš odločila letati z Ryan Air ali Easy Jet. 😉

Če si se v zadnjem času odpravila na pot z letalom in za svojega prevoznika izbrala enega od nizko cenovnih letalskih ponudnikov, potem si zagotovo že opazila, da je potrebno vsak kos prtljage doplačati. In včasih je prtljaga celo dražja od letalske karte!

Naša novinarka je na spletu tokrat našla izreeeeedno dober nasvet, ki zagotavlja, da za dodaten kos prtljage odšteješ manj kot 2 evra! Te zanima, kako? Le preveri v spodnjem posnetku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Affordable Luxury & Adventure Travel (@msgarnagain)

Znotraj cene ugodnih letalskih kart ti torej pripada le en kos osebne prtljage, kot je nahrbtnik ali torba. Če bi se na pot rada odpravila s kakšnim dodatnim kosom, pa se lahko poslužiš trika uporabnice Instagrama z imenom msgarnagain, ki ti svetuje, da v Duty Free prodajalni kupiš vodo in vrečko za shranjevanje tam kupljenih izdelkov.

To potem napolniš s svojimi od doma prinesenimi izdelki in se z njo vkrcaš na letalo. Ta trik naj bi vedno deloval, saj naj letalski uslužbenci naj ne bi preverjali vsebine vrečke iz Duty Freeja, ti pa boš potovala z dodatnimi kosi garderobe za manj kot dva evra.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave