Viralen lepotni trik: Zakaj nanesti balzam za ustnice pod oči? (to te bo zagotovo prepričalo)

2. 5. 2024
Viralen lepotni trik: Zakaj nanesti balzam za ustnice pod oči? (to te bo zagotovo prepričalo) (foto: Profimedia)
Profimedia

Tole trenutno velja za najbolj viralen lepotni trik. In to z razlogom!

Zagotovo si se že kdaj spraševala, kako bi lahko izboljšala videz svoje kože okrog oči. Koža je na tem predelu namreč tanjša in še bolj občutljiva, zato se prav okrog oči velikokrat začnejo kazati prvi znaki staranja, utrujenosti in suhe kože. 

No, vplivnice so zdaj za to našle izredno preprosto rešitev! Na predel okrog oči si namreč nanašajo kar balzam za ustnice, saj naj bi ta občutljivo kožo tega predela nahranil, jo naredil bolj sijočo, gladko in predvsem bolj pripravljeno za nanos dodatnih ličil.

Ne spreglej:

Kot so ugotovile v svojih posnetkih, objavljenih na TikToku in Instagramu, balzam namreč izredno dobro kožo pripravi pred nanosom pudrov in korektorjev, saj preprečuje, da bi se ti izdelki začeli nabirati v kožnih gubah.

Poglej si njihove posnetke:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Cau | Skincare Expert (@skinbymarss)

Z nežno obarvanim balzamom za ustnice si lahko ustvariš tudi naraven videz rahle rdečice, obenem pa svojo kožo narediš ponovno sijočo in voljno. Kako se tega lotiti si poglej spodaj.

@justineschluetter 2-in-1 Labello Hack 🙃 #beautyhack ♬ Originalton - Justineschlue

No, sicer pa pravi lepotni strokovnjaki opozarjajo, da so izdelki za nego ustnic z namenom izdelki za nego ustnic. Kot poudarjajo, ustnice za nego potrebujejo drugačne sestavine in formulacije, kot predel okrog oči, zato še vedno bolj, kot balzam za ustnice, priporočajo uporabo specializiranih izdelkov, ki so namenjeni določenemu delu telesa.

Poskusiti pa kljub vsemu ni greh. 😉

Morda te zanima še: Uh! Veš, da je Diana opisala užitke s Charlesom? "Najino intimno življenje je bilo zelo, zelo čudno"

Preberi tudi: Astrologi potrdili, da se najbolj sebične, zlobne in peklenske ženske rodijo v teh 3 znamenjih