Hudo! Ta barva LAS pristaja čisto VSEM

Barva nas je tako navdušila, da že kličemo frizerja! 😍

Hudo! Ta barva LAS pristaja čisto VSEM (foto: Profimedia) Profimedia
17. 1. 2020

Razmišljaš o novi barvi las, pa nisi prepričana katero bi izbrala? Ker smo tudi nekatera dekleta na Cosmo uredništvu v iskanju navdiha za novo pričesko, smo prečesale Instagram (in svoje lase 😉) ter ugotovile, da se mnoga dekleta odločajo za prav posebno barvo. 

Barva, ki naj bi pristajala vsem je ...

... topla rjava, ki spominja na barvo cimeta! Poimenujejo jo tudi bakrena barva, nekateri pa se odločajo za bolj globoke rdeče tone. Cosmo uredništvo si je v vsakem primeru enotno - barva je ČU-DO-VI-TA! 😍 

Poglej, kako jo nosi Kendall Jenner: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cassondra Kaeding (@ckaedingcolor) on

👉 Hodiš spat z MOKRIMI lasmi? Frizerji razkrivajo, zakaj tega NIKOLI ne počni

Zavidamo naravnim rdečelaskam, a smo vesele, da lahko podobno barvo dosežemo tudi v salonu. *doma zaradi večjih spodletelih poizkusov tega ne počnemo več*

Skrivnosti in trike, kako priti do take barve (oziroma kako za podobno pričesko prositi frizerja), je zaupal zvezdniški frizer Jaye Edwards.

Jaye se strinja z nami, da odtenki cimeta pristajajo vsem. Glede na našo polt in naravno barvo las pa lahko eksperimentiramo z globino barv za lase - vse od zlatih pa do bakrenastih odtenkov. 

To je ena izmed pričesk, ki jo je ustvaril Jaye:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaye Edwards 🇦🇺 (@jaye_edwards) on

👉 TO je pričeska, ki ti TO ZIMO najbolj pristaja (glede na ASTROLOŠKO znamenje)

Trik za najlepšo (in obstojnejšo barvo), je pametno izbrati odtenek cimetaste barve, ki je najbližje našim naravnim lasem. Če so tvoji lasje svetli, izbiraj tudi svetlejše bakrene odtenke, medtem ko bodo temnolaskam bolje pristajali temni, skoraj rdeči odtenki cimeta, ki se bodo tudi lepše izpirali. 

Še en trik, ki nam ga je zaupal priznani frizer je, da namesto barvanja cele glave las izbereš pramene. Tako boš lasem dodala več dimenzije, videti bodo bolj gosti, hkrati pa lahko tako dosežeš bolj subtilno spremembo in se kasneje odločiš za gostejše pramene.

Rdečkaste pramene pa ima tudi naše aktualno dekle z naslovnice, Zoey Deutch:

Še nekaj časa imaš, da si zagotoviš svojo januarsko številko, ki jo lahko po izjemni ceni dobiš skupaj s KNJIGO po tvojem izboru!

👉 Preveri, kaj vse se skriva v aktualni številki.

Preberi še: S tem TRIKOM se boš pozimi za vedno poslovila od NAELEKTRENIH las!
Priporočamo tudi: LASJE: DOMAČ recept, ki obnovi še tako POŠKODOVANE LASE (nasvet stilistov)