Te zanima, če vakuumski sesalec por zares deluje? Cosmo novinarka ga je poskusila!

Si tudi ti na spletu videla reklame, ki so te že *skoraj* prepričale, da si ga kupiš? Najprej preberi tole 👇🏼.

Te zanima, če vakuumski sesalec por zares deluje? Cosmo novinarka ga je poskusila! (foto: Shutterstock) Shutterstock
7. 12. 2019

Večina nas zaradi čiščenje črnih nadležnih por obuskuje kozmetičarko, a mnoge, ki se tega raje lotijo same, zadnja leta posegajo po tako imenovanih sesalcih za pore

Marsikatera lepotna gurujka zvesto trdi, da je tole navaden lari fari, prav zato se je naša novinarka opogumila in se odločila, da zadevo testira tudi sama. No, za svojo prvo žrtev je v resnici izbrala svojega fanta, ki ji že 6 let živce kravžlja s svojimi OGROMNIMI črnimi porami.

Kaj pravzaprav je sesalec oz. čistilec por?

V angleščini se mu reče "pore vacuum" oziroma "sesalec por" in točno to je njegova naloga. Silikonsko konico čistilca nasloniš na kožo, ga vključiš in čudež! Pore bi morale izginiti. Morale - pa so res? Beri dalje!

Njun prvi korak v operaciji "Pore" je bil obisk tuša.

Para, ki jo naredi vroča voda, namreč zmehča kožo okoli por in jih je zato lažje očistiti. Za še boljši učinek si lahko na obraz za 5 minut položiš toplo brisačo.

Na trgu seveda obstaja veliko različnih sesalcev por, tisti, ki ga je testirala Cosmo novinarka je imel 5 stopenj oz. "moči sesanja".

Začela sta s stopnjo 2 in zgodilo se ni popolnoma nič. Ko je prestavila na stopnjo 3, je nemočna žrtev že začela protestirati v bolečinah, čistilec pa je iz kože njegovega nosu posesal zgolj in samo eno poro.

Ko je prestavila na 4 stopnjo, se je testiranje končalo, saj je fant v bolečinah razglasil: "Konec, dovolj imam!"

"Posesala" sta zgolj 3 pore, se skregala in skupaj ugotovila, da je bolje te zadeve reševati pri profesionalcih! Se strinjaš?

Fotografije: Instagram, GIPHY

Preberi še: Šefa je zaradi slabega DUŠEVNEGA zdravja prosila za dopust, njegov odgovor jo je ŠOKIRAL

Priporočamo tudi: Ciara je izbrala TOP jakno zime, ki bo prepričala tudi tiste, ki jih VEDNO zebe