NAPOVEDUJEMO: Prihaja 6. Cosmo konferenca z naslovom “Jaz #Samozavestna: Na delovnem mestu”

NAPOVEDUJEMO: Prihaja 6. Cosmo konferenca z naslovom “Jaz #Samozavestna: Na delovnem mestu”

S teboj bomo delili odgovore na najbolj pereča vprašanja na temo poklicne kariere!

Če si se nam že pridružila na preteklih petih Cosmo konferencah, potem veš, da se Cosmo dekleta REEEEES znamo zabavati ob dobrih vsebinah. In če obisk Cosmo konference tokrat načrtuješ prvič, ti lahko povemo, da ti zagotovo ne bo žal!

TUKAJ lahko pokukaš, kako smo se imeli na 5. Cosmo konferenci, ki smo jo v celoti posvetili ženskemu zdravju:

Tematika letošnje Cosmo konference ponuja odgovore na vprašanje, kako postati izpopolnjena verzija sebe na delovnem mestu, pri čemer ti bodo naši Cosmo strokovnjaki ponudili orodja s področja socialnih omrežij, ti pokazali, kako z odliko izpelješ razgovor za službo, te naučili komunikacijskih veščin v poslovnem svetu in ti predali znanje o ‘dress code’ zakonitostih. Povedali ti bodo, kako uspešno zapeljati poslovno zgodbo s partnerjem in dobro poskrbeti za svoje zdravje (tudi na delovnem mestu).

Kako postati izpopolnjena verzija sebe na delovnem mestu?

Strokovnjaki z različnih področij bodo odgovarjali na najbolj pereča vprašanja na temo poklicne kariere.

Kdaj?

Sobota, 7. oktober 2023.  

Kje?

Mestni muzej Ljubljana (Gosposka ulica 15, 1000 Ljubljana).  

Program:

Tudi letos smo za poslušalke pripravili dva sklopa predavanj, okroglih miz in delavnic, na katerih bodo svoje skrivnosti in modrosti delila uspešna imena iz slovenskega poslovnega sveta. V celoti si ga lahko pogledaš tukaj.

Vstopnice:

Cena vstopnice bo 25 evrov.

Spremljaj nas, saj že kmalu razkrijemo fantastičen nabor predavateljev in prodajno mesto, kjer si lahko zagotoviš svojo vstopnico!

Program

* Pridržujemo si pravico do sprememb programa.

Z nami bodo

Manca Korelc

strokovnjakinja za digitalne platforme in avtorica knjižne uspešnice LinkedIn by the Book

Manca Korelc ve, kako pomembna je naša spletna podoba, kako ključen je naš digitalni odtis, ki nas spremlja na vsakem koraku. Kot strokovnjakinja za LinkedIn Manca svetuje in uči pravilno uporabo tega profesionalnega socialnega omrežja, s čimer pomaga posameznikom in podjetjem ustvariti najboljšo možno profesionalno podobo na spletu. Je avtorica knjige LinkedIn by the Book, svoje znanje in izkušnje pa redno deli na številnih poslovnih dogodkih in konferencah.

Katarina Benček

spletna vplivnica in ustanoviteljica znamke It's Personal

Ko je govora o uspešnih in splošno prepoznavnih vplivnic v Sloveniji, je Katarina Benček zagotovo ime, ki se nam nemudoma pojavi v mislih. Lepotica, ki je s partnerjem Markom Pavlovičem ustvarila vsestransko digitalno podobo neustrašne popotnice, široko spletno krajino – tako kot praktično ves svet – pa spremenila v svoje neskončno ustvarjalno platno. »Ko sem pustila redno službo, sem se podala v neznano in prepotovala svet. Ne vem, kje bom spala naslednji teden, vem pa, da se še nikoli nisem počutila tako žive,« piše Katarina na svoji strani rebelontheway.com.

Hajdi Korošec

pevka, podjetnica in spletna vplivnica

Hajdi že od otroških let poje. Glasba je bila vedno njena prva in največja strast, čeprav je hitro odkrila, da si želi izkusiti različne poslovne izzive. Odprla je danes zelo uspešno spletno trgovino hajdi.si, središče za vse pripomočke, ki olajšajo starševstvo. Spletna poslovna zgodba je plod njenega družinskega zagona, kar je nekako le podaljšek prekrasne digitalne romance, saj je Hajdi svojega moža spoznala prek Facebooka. Danes sta utečen par na vseh življenjskih poteh in uspešno vodita tržno znamko k vedno novim obzorjem.

Barbara Novak

vodja razvoja pri podjetju Hemptouch

Barbara Novak je certificirana aromaterapevtka, ki se lahko pohvali z več kot 17-letnimi izkušnjami v kozmetični industriji. Še posebej je navdušena nad naravno kozmetiko in celostnim pristopom k zdravi koži ter dobremu počutju, saj jo vodi radovednost po odkrivanju novih potencialov in razsežnosti sestavin iz narave. Verjame, da se v naravi skriva tisto nekaj, kar človek potrebuje, da bi se počutil dobro v svoji koži. Je ljubiteljica lepe besede, zato se trudi v dnevu ujeti vsaj nekaj vrstic knjige, sicer pa dan najraje izkoristi za pobeg v gozd, poslušanje glasbe ter preživljanje časa s svojo družino.

Hemptouch

V podjetju združujejo naravne sestavine v formulacije kozmetičnih izdelkov, ki že desetletje navdušujejo ljudi z občutljivo kožo in kožnimi težavami. Konoplja je rastlina, ki ga z vsemi svojimi izvlečki še posebej navdihuje, saj v naš organizem prinaša blagodejne učinke in s tem prispeva k pozitivnim spremembam v življenja posameznikov. Pri svojem delu sledijo smernicam strogih kriterijev certifikata Natrue, sodelujejo s strokovnjaki v sklopu dermatoloških študij ter skrbijo, da formulacije ostajajo avtentične, stoodstotno naravne ter iskrene in transparentne do uporabnika tudi v luči marketinga.

Združenje Europa Donna Slovenija

Oktober je, poleg jesenskih odtenkov, obarvan tudi v rožnato barvo, saj je mednarodni mesec osveščanja o raku dojk. Ob tej priložnosti Združenje Europa Donna Slovenija opozarja na pomen rednega mesečnega samopregledovanja dojk in pomen prijateljstva v času bolezni s kampanjo BFF – Najboljši prijateljici potipaj po zdravju. Na konferenci se boste lahko na njihovi stojnici naučile pravilnega samopregleda dojk.

Dr. Katarina Vujkovac

certificirana plastična, rekonstruktivna in estetska kirurginja

Dr. Katarina Vujkovac ima izjemno strokovno znanje, ki poudarja naravno lepoto s sočutnim in sodobnim pristopom. Poleg svoje strokovnosti je zelo predana skrbi za paciente, saj verjame v spoštovanje individualnosti in osebnih želja. Dr. Vujkovac prisluhne pacientom, gradi zaupanje in spodbuja odprto komunikacijo, da se vsak počuti cenjenega. Namesto drastičnih sprememb videza se osredotoča na poudarjanje naravne lepote pacientov, sodeluje z njimi in ohranja njihovo edinstveno identiteto.

LAM+

center lepote in estetike

Estetska klinika Lam+ Center stremi k preoblikovanju razumevanja lepotnih posegov, saj njihova filozofija temelji na umeščanju estetike v celostno skrb zase, s poudarjanjem naravne lepote in samozavesti. Razumejo, da naše zadovoljstvo izvira iz zaupanja v našo naravno lepoto, stran od plastičnosti in nerealnih pričakovanj. S pomočjo strokovnjakov klinike Lam+ Center, kjer med drugim delujeta tudi izkušena zdravnika specialista plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, je tako vsaka odločitev del posvetov in podpore, ki vas potem spremljajo na vsakem koraku.

Pika Zrim

urednica spletnega mesta Citylife in modna poznavalka

Pika Zrim je modnim navdušencem pri nas že dolgo znano ime. Na svojem profilu na Instagramu namreč redno navdihuje s svojim slogom oblačenja, ki je domiseln, v trendu in obenem razbija tabuje, kako bi se morale ženske v določenem obdobju svojega življenja oblačiti. Širša javnost jo je pred časom pobližje spoznala v resničnostnem šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, vedno pa je bila sinonim poznavanja modnih trendov in najglobljih dogajanj v modnem svetu.

Novice