TRIK: Kako z obraza razbrati, kaj tvoje telo v resnici potrebuje? Odgovarja mojstrica face-mappinga

Svoje skrivnosti razkriva Karin Velikonja, ustanoviteljica Glow In Face Yoga. 

TRIK: Kako z obraza razbrati, kaj tvoje telo v resnici potrebuje? Odgovarja mojstrica face-mappinga (foto: Profimedia) Profimedia

Svoje odgovore na takšna in drugačna zdravstvena vprašanja boš dobila na 5. Cosmo konferenci, ki je tokrat v celoti posvečena ženskemu zdravju!

Celoten program konference in seznam strokovnjakov, ki se nam bodo na konferenci pridružili kot govorci, najdeš TUKAJ!

Delavnica v 2. sklopu Cosmo konference bo namreč posvečena umetnosti kitajske medicine t.i Face mapping, ki ti pomaga z obraza razbrati, kaj tvoje telo potrebuje. Vse o tem ti bo na konferenci povedala Karin Velikonja, ustanoviteljica in vodilna inštruktorica programov obrazne joge Glowinface.

Danes že svetovno poznan program uči treninga lastnih obraznih mišic za pridobitev bolj zdravega, mladostnega videza in boljšega splošnega počutja, pomaga pa tudi pri rehabilitaciji. Program je Karin že predstavljala v številnih državah po svetu – v Združenih državah, v Veliki Britaniji, v Italiji, na Hrvaškem, celo v Dubaju in na Baliju.

Predava v sklopu različnih wellness kongresov, univerzitetnih programov in tudi medicinskih srečanj, z rastjo pa je razvila tudi svojo kozmetiko, proizvode za masažo obraza in kupila svoj novi prostor - prvi holistični studio v Evropi, ki bo vključeval metode naravne metode pomlajevanja obraza, telesa in duha in skrb za splošno dobro počutje.

O tem bo na delavnici tekla beseda:

Si vedela, da tvoj obraz razkriva marsikatero skrivnost o stanju v tvojem telesu? Karin Velikonja, ena redkih strokovnjakinj za t. i. face mapping pri nas, ti bo pomagala razbrati, kaj ti v resnici sporočajo izsušena koža na obrazu, mozoljčki, nečistoče na točno določenem delu obraza in gubice, ter zanje poiskati rešitev. Ta delavnica ti bo zagotovo odprla oči in ponudila odgovore na vprašanja, ki si si jih že dolgo zastavljala.

Svojo vstopnico pa si priskrbi s klikom tukaj

Pokrovitelji