Ti vsa ta prehranska dopolnila res koristijo? Preveri, kdo bi jih moral jemati, kdaj in predvsem - kaj

Tako ti strokovno odgovarjata Simona Fabjan, personalizirana prehranska svetovalka in Ana Debevc Prašnikar, zdravnica in specialistka interne medicine.

Ti vsa ta prehranska dopolnila res koristijo? Preveri, kdo bi jih moral jemati, kdaj in predvsem - kaj (foto: Profimedia) Profimedia

Svoje odgovore na takšna in drugačna zdravstvena vprašanja boš dobila na 5. Cosmo konferenci, ki je tokrat v celoti posvečena ženskemu zdravju!

Celoten program konference in seznam strokovnjakov, ki se nam bodo na konferenci pridružili kot govorci, najdeš TUKAJ!

1. okrogla miza bo posvečena aktualnemu vprašanju: Ti vsa ta prehranska dopolnila res koristijo? Preveri, kdo bi jih moral jemati, kdaj in predvsem - kaj, nanj pa bosta odgovarjali Simona Fabjan, nekdanja profesionalna odbojkarica in personalizirana prehranska svetovalka ter Ana Debevc Prašnikar, zdravnica in specialistka interne medicine, z dolgoletno prakso v kardiologiji.

O Simoni Fabjan:

Simona Fabjan je nekdanja profesionalna odbojkarica na mivki, ki je med svojo kariero odkrila tudi drugo strast: prehrano. Svoje znanje je pozneje nadgradila s študijem na Biotehniški fakulteti in diplomo Mednarodnega olimpijskega komiteja iz prehrane športnikov, kjer je imela priložnost sodelovati z najboljšimi prehranskimi svetovalci in raziskovalci iz sveta športne prehrane. V zadnjih letih je svojo karierno pot posvetila študiju funkcionalne prehrane, ki temelji na celostni obravnavi problema ter iskanju ključnega vzroka za zdravstvene težave.

O Ani Debevc Prašnikar:

Ana Debevc Prašnikar je zdravnica in specialistka interne medicine z dolgoletno prakso v kardiologiji. Že med študijem je ohranjanje vitalnosti in iskanje načinov, kako podaljšati mladostno delovanje telesa, postalo njena raziskovalna ljubezen, ki jo že leta širi med prijatelji in znanci. Je tudi ustanoviteljica bloga in nadvse priljubljenega Instagramn profila @antiageanasan, za katerega si želi, da bi postal dnevnik njenih odkritij in razbijal mite o zdravstvenih stanjih, o katerih hočemo vedeti več, pa ne moremo pridobiti uporabnih informacij znotraj trenutnega zdravstvenega sistema.

O tem pa bo na okrogli mizi čisto zares tekla beseda:

V obdobju pandemije je veliko posameznikov (prvič) poseglo po prehranskih dopolnilih. Toda ali smo res prepričani, da vemo, kaj naše telo potrebuje? Ali znamo na trgu, preplavljenem s prehranskimi ponudniki, ločiti seme od plev? Na vsa ta vprašanja ti bo na okrogli mizi pomagala odgovoriti četica strokovnjakov, ki ti bo tudi iz prve roke razkrila, kaj pravzaprav potrebuješ, katera prehranska dopolnila je vredno izbrati in kako jih - glede na svoje potrebe - tudi uživati.

Svojo vstopnico pa si priskrbi s klikom tukaj

Pokrovitelji