Ja, zmanjšan libido je pogosta težava, nisi edina in pomagali ti jo bomo rešiti (seksologinja odgovarja, KAKO!)

Priznana slovenska seksologinja Maja Grintal pojasnjuje, kaj storiti v takšnem primeru.

Ja, zmanjšan libido je pogosta težava, nisi edina in pomagali ti jo bomo rešiti (seksologinja odgovarja, KAKO!) (foto: Profimedia) Profimedia

Svoje odgovore na takšna in drugačna (neprijetna) ginekološka vprašanja boš dobila na 5. Cosmo konferenci, ki je tokrat v celoti posvečena ženskemu zdravju!

Celoten program konference in seznam strokovnjakov, ki se nam bodo na konferenci pridružili kot govorci, najdeš TUKAJ!

2. predavanje bo namreč potekalo pod naslovom: Ja, zmanjšan libido je pogosta težava, nisi edina in pomagali ti jo bomo rešiti, rešitev pa bo na 5. Cosmo konferenci ponudila vsem dobro poznana seksologinja Maja Grintal, ki pod imenom Pleasure Mermaid na spletnih omrežjih odpira teme, ki so preostalim navadno tabu. V središče svojega raziskovanja namreč pogumno in brez zadržkov postavlja spolnost, užitek, spiritualnost ter notranjo rast, s poučnimi in informativnimi vsebinami na Instagramu, TikToku in Youtube pa ljudi vseh starosti izobražuje o tem, kako lahko - tudi v spolnosti - spoznamo in začutimo sebe.

O tem točno bo na predavanju tekla beseda:

Statistike naše spletne strani in pisma bralk nam v zadnjem letu vse bolj kažejo na to, da se ženske in moški v odnosih pogosto srečujemo s pomanjkanjem libida. Kaj se torej v odnosu zgodi, ko je ljubezen prisotna, a med partnerjema preprosto ni več tiste iskrice, ki sta jo poznala na začetku? Razlogi za pomanjkanje libida so številni, a ne nerešljivi. Strokovnjakinja s področja spolne medicine te bo tokrat odpeljala na pot samoodkrivanja in ti pomagala poiskati rešitve, na katere morda nisi pomislila.

Svojo vstopnico pa si priskrbi s klikom tukaj

Pokrovitelji