2024 Promocijsko sporočilo

TikTok video: Katere ''vrste'' prijateljev med gledanjem filma poznajo naša Hud Job dekleta?

12. 6. 2024
Deli
TikTok video: Katere ''vrste'' prijateljev med gledanjem filma poznajo naša Hud Job dekleta? (foto: Hud job)
Hud job

Pri projektu Hud Job ni nikoli dolgčas. Dekleta so si ustvaranje vsebin za TikTok in druga družbena omrežja Cosmopolitana popestrila tudi z nekaj zabave. Nekateri videi so se v sproščenem razpoloženju preprosto zgodili. Preveri, kaj je nastalo.

Kako ''klasificirati'' prijatelje med gledanjem filma?

Dekleta s projekta Hud Job obožujejo filmske večere. A kaj ko lahko te hitro uniči sicer nič hudega sluteči prijatelj, ki ima katero od grdih razvad (med gledanjem filma). Kaja, Vanesa in Stella so nam v videu na TikToku zaupale, kateri so ti včasih malce neprijetni sogledalci njihovih najljubših serij in filmov.

1. Tisti prijatelj, ki preglasno žveči

Vsi jih poznamo. Včasih zaradi njih najraje ne bi pripravile prigrizkov. Kajti njihovo žvečenje bi lahko prebilo zvočni zid. V redu, res pretiravamo, ampak dejstvo, da bolj slišiš žvečenje čipsa prijateljice kot glasbo, ki spremlja filmski prizor, res ni prijetno.

2. Tisti prijatelj, ki zaspi po pol ure

Razumemo, da je prijateljica utrujena po dolgem dnevu in ne zdrži budna niti do prvega ljubezenskega prizora, ampak poznamo tudi take, ki niso utrujeni, pa zaspijo ob najbolj napetem kadru v trilerju, kot bi mignil s prstom. In to tudi prav vsakič, ko se spravita gledat vajino najljubšo serijo. Ko jo dregnete s komolcem, se pretvarja, da je budna in da je sledila prav vsakemu detajlu dogajanja v novi epizodi. Kar nadležno, kajne?

3. Tisti prijatelj, ki ''takoj pride nazaj''

Hm, kaj pa te sorte prijateljica, ki sredi filma vstane, kot da jo je nekaj pičilo v zadnjico, in pravi, da mora nujno na vece, potem pa jo po pol ure – ko te je že resno zaskrbelo, da z njo ni vse v najlepšem redu – najdeš v kuhinji, kako gloda napolitanke in strmi v prazno (namesto v teve zaslon)?

Oglej si zabaven VIDEO na TikToku, ki so ga na to temo pripravile hudjobovke in skoraj gotovo boš tudi ti med svojimi prijateljicami odkrila kakšno nastopajočim precej podobno. 😉

Če se želiš vsaj malo izogniti nadležnim razvadam prijateljev in prijateljic, pa razmisli o tem, da narediš izbor filmov oz. serij čim bolj zanimiv. Tak, da ne bo časa niti žvečiti, kaj šele zaspati ob napetem dogajanju. In nikomur ne bo prišlo niti na misel, da bi sredi kadra odšel na stranišče ali v kuhinjo po nove prigrizke. To bo najlažje, če si uporabnica Telemachovih fiksnih storitev, ki ti brez doplačila zagotavljajo tudi EON Video klub. Ta pred kratkim nadgrajena platforma s filmi in serijami ti prinaša najboljšo izkušnjo gledanja in najboljši filmski večer, ponuja pa tudi res enostaven dostop do tvojih najljubših filmov in oddaj.

@cosmopolitan.si Kateri prijatelj si pa ti? 🎬😂 Zapiši nam v komentar! #hudjob11 #hudjob #EON #Telemach #tvpaketi #casovnizamik #filmi #videoklub #cosmo #cosmosi #pripravnice #tiktokslovenija #slovenskitiktok @Telemach Slovenija ♬ original sound - Cosmopolitan.si 💓

Projekt podpirajo: