2020 Promocijsko sporočilo

TO je recept za NAJBOLJŠI filmski večer (preverjeno!)

31. 7. 2020
TO je recept za NAJBOLJŠI filmski večer (preverjeno!) (foto: Foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

Vroči poletni večeri so kot narejeni za dolge maratone s filmskimi klasikami in odličnimi prigrizki! Hudjobovke Inga, Maja in Maša smo si po napornem dnevu privoščile uživanje pred televizijo in si preko EON-a ogledale legendarni Titanik.

Dnevi hudjobovk so vedno polni različnih projektov in zabavnih prigod – vse od dela pri Cosmopolitanu (v novi številki si lahko prebereš vse o nas in našem delu) in drugih revijah, pa tudi do dela s podporniki projekta in brainstormanja za nove HUDE ideje! 😉 Seveda pa je pomembno, da naši dnevi niso polni le dela, temveč tudi sproščanja in druženja s prijatelji.

No, hudjobovke imamo sicer takšno srečo, da lahko delo opravljamo skupaj s svojimi prijateljicami (če malo pobrskaš po naših socialnih omrežjih, boš kaj hitro ugotovila, da smo postale nerazdružljiva trojica), toda vseeno je kdaj potrebno tudi storiti korak stran od službenih obveznosti.

Preizkusile smo ultimativni recept za filmski maraton!

In tako smo dekleta v sodelovanju s Telemachom in njihovo platformo EON organizirala zabavni dekliški večer, na katerem ni manjkalo kjuuuut pižamic, slanih prigrizkov in večnih klasik! Izbiranje, kateri film si ogledati, pa seveda ni bila lahka naloga.

Problema smo se lotile takole …

Poglej si spodnji video, da ugotoviš, kako je izgledal naš zabavni večer – in med katerimi filmskimi žanri smo se dekleta odločala. Kateri film pa bi za filmski maraton s svojimi prijateljicami izbrala ti? 😍

Pssst!

Te zanima, s kakšnimi skrivnimi projekti smo se hudjobovke ukvarjale pred tem maratonom? Pridno spremljaj naše objave in kmalu boš odkrila avanturistični podvig pred filmskim zaključkom. 😉

Projekt podpirajo: