TikTok video: 5 korakov do popolnega filmskega večera (z vami jih delijo ''hudjobovke'')

13. 6. 2024
TikTok video: 5 korakov do popolnega filmskega večera (z vami jih delijo ''hudjobovke'') (foto: Hud job)
Hud job

Dekleta, ki ustvarjajo vsebine za Cosmopolitan v okviru projekta Hud Job, so zate pripravila video na TikToku, v katerem izveš, kaj ne sme manjkati na najboljšem filmskem večeru, ki se ti bo kdajkoli zgodil. 🤩

Tvoj naslednji filmski večer je lahko najboljši v tvojem življenju, če le upoštevaš teh nekaj TOP namigov HudJobovk.

Kaja, Vanesa in Stella ti v videu na TikToku zaupajo, kako ga pripravi, da sploh ne more iti nič narobe in boš v družbi prijateljic in filmov lahko samo še uživala.

1. Izberi prave prigrizke

Ne, ni vseeno, kaj ponudiš za ''grickanje'' ob filmu. To je odvisno tudi od tega, kaj boste s prijateljicami gledale. Če bo to maraton romantičnih komedij, pripravi jagode, sladoled, morda penino. Če se odločite za večer grozljivk, pa bo mogoče bolje, da postrežeš z nečim, kar vsaj v ustih pomiri napetost - grizljanje čipsa, kokic ali smokijev se zdi najprimernejše za ta namen. Hudjobovke pravijo, da je super tudi, če pripraviš tako nekaj sladkega kot slanega, da se najde nekaj za vsak okus.

2. Poskrbi za prijeten ambient

Blazine, odeje, prava pritajena svetloba ... vse to seveda sodi k prijetnemu filmskemu večeru. Čim bolj mehka in udobna zofa ali ležišče, sestavljeno iz blazin, kar na tleh, bo znatno prispevala k dobremu počutju in uživanju.

3. In, seveda, izbira filma!

Tretji in najpomembnejši korak je seveda izbira filma. Hudjobovke pravijo, da se s prijateljicami najprej vprašajte, v kakšnem razpoloženju ste. Bi se smejale romantični komediji, jokale ob kakšni drami ali danes potrebujete res dobro grozljivko, da vam pretrese kosti in vas zbudi?

Kar se tiče tega najpomembnejšega koraka, je k sreči zate tu EON! Če si uporabnica Telemachovih fiksnih storitev, ki ti brez doplačila zagotavljajo EON Video klub, bo izbira najprimernejšega filma za vas mala malica. Ponuja ti namreč najenostavnejši dostop do tvojih najljubših filmov in zagotavlja popolno izkušnjo gledanja.

4. Obleci se v udobnost

Prav nič te ne sme ovirati ali vezati, ko gledaš svoj najljubši film. Pižama, trenirka, t-majica ... izberi nekaj, kar te nikjer ne tišči in ti zagotavlja le ravno pravšnjo toploto.

5. Ekstra korak: projektor

Če imaš možnost, film za še večji kino učinek predvajaj s projektorjem. To bo vašo filmsko izkušnjo dvignilo na povsem nov nivo, kot trdijo dekleta projekta Hud Job.

Oglej si zabaven VIDEO na TikToku, ki so ga na to temo pripravile hudjobovke in se veseli svojega prvega popolnega filmskega večera!

@cosmopolitan.si Ste se kdaj vprašali kako ustvariti popoln filmski večer? 🍿 No naše Hud Jobovke so tukaj da vam pri tem pomagajo! 🎬 Kateri film pa si boste ogledali vi? #hudjob11 #hudjob #EON #Telemach #tvpaketi #casovnizamik #filmi #videoklub #cosmo #cosmosi #pripravnice #tiktokslovenija #slovenskitiktok @Telemach Slovenija ♬ original sound - Cosmopolitan.si 💓

Projekt podpirajo: