Si si od nekdaj želela delati za Cosmopolitan? To je tvoja priložnost, saj iščemo kar 3 nove sodelavce

1. 3. 2022
Si si od nekdaj želela delati za Cosmopolitan? To je tvoja priložnost, saj iščemo kar 3 nove sodelavce (foto: Profimedia)
Profimedia

Celo leto nas sprašujete, kdaj se bo začel nov HudJob, ... izvoli, to je tvoja priložnost! 

Pod okriljem projekta Hud job! namreč že deveto leto zapored omogočamo edinstveno karierno odskočno desko posameznikom s kreativno žilico za snovanje idej in domiselnih tematik, ki pritegnejo naše bralce in sledilce.

V svoje vrste ponovno vabimo nove sodelavce – pripravnike, ki bodo tri mesece sodelovali pri pripravi vsebin in s pomočjo izkušene uredniške ekipe kalili svoje potenciale ter odkrivali skrivnosti medijskega sveta.

Razpisujemo 3 mesta za plačano pripravništvo

Iščemo sodelavke in sodelavce, ki bodo ustvarjali idejne zasnove za pripravo vsebin za tiskano publikacijo in multimedijskih vsebin, skladnih s trendi in celostno podobo blagovne znamke, objavljenih na spletni strani Cosmopolitan, na YouTube kanalu Cosmopolitan in Instagram profilu Cosmopolitan.

Kaj bo tvoja naloga?

Tri mesece boš na uredništvu Cosmopolitana v Ljubljani (nahaja se v poslovni stavbi Center Tivoli, Bleiweisova 30) ekipno sodeloval/a pri ustvarjanju vsebin, se udeleževal/a predavanj strokovnjakov iz različnih medijskih področij ter snoval/a projekte v sodelovanju s sponzorskimi partnerji projekta.

Ker se vsak dober projekt začne z dobro idejo, se od tebe pričakuje obilico kreativnosti pri postavljanju idejnih zasnov ter iskanju domiselnih tematik. Za delo v uredništvu so ključnega pomena ekipni duh, produktivni brainstormingi in dovršene ideje, ki bodo navdušile okolico.

Kdo se lahko prijavi?

Posamezniki iz vse Slovenije, starejši od 18 let, z zanimanjem za družbene medije.

Pomembna je dejavnost na dotičnem področju oziroma aktivno ustvarjanje na vsaj enem družbenem omrežju ter osnovna seznanjenost z delovanjem in algoritmom le-teh.

Kako bo potekalo delo?

Delo bo potekalo skladno z varnostnimi priporočili. V kolikor bodo le-ta omogočala nemoteno pisarniško in terensko delo, je pogoj prisotnost na uredništvu od ponedeljka do petka – v obsegu 25 do 30 ur tedensko.

Tvoja prijava naj vsebuje:

  • Življenjepis (osebni podatki, fotografija, izobrazba, delovne izkušnje, druga znanja / hobiji, …)
  • Motivacijsko pismo
  • Članek za spletno stran Cosmopolitan v tematiki po lastni izbiri
  • Povezavo do tvojega Instagram ali YouTube kanala
  • 1 – minutno video predstavitev, preko katere je moč začutiti tvojo žilico za ustvarjalnost in domiselnost
  • Povezavo do tvojih treh najljubših Instagram in YouTube kanalov 

Splošni pogoji:

  • Prijavijo se lahko starejši od 18 let
  • Načrt dela dobi pripravnik v prvem tednu. Izbrani kandidati bodo morali v 12 tednih opraviti 25 do 30 ur dela tedensko in se redno udeleževati tedenskih sestankov na uredništvu
  • Pri izboru kandidatov se bodo upoštevale samo popolne prijave
  • Vsak pripravnik bo moral podpisati pogodbo o sodelovanju, se seznaniti s kodeksom ter se strinjati s splošnimi pravili, ki veljajo za vse naše medije
  • Pripravnik vse tri mesece dobi finančno nagrado

*Organizator si pridržuje pravico, da pripravniki ustvarjajo vsebine tudi za ostale blagovne znamke (Metropolitan.si, Story, Sensa, Govori.se, Elle, Avto Magazin in Aktivni.si), ki so v lasti medijske založbe Adria Media Ljubljana.

Prijave SPREJEMAMO na elektronski pošti hud.job@adriamedia.si do vključno 21.3.2022.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Projekt podpirajo: