Samo še 2 dni časa imaš, da se prijaviš in postaneš del COSMO uredništva (#HudJob9)

23. 3. 2022
Samo še 2 dni časa imaš, da se prijaviš in postaneš del COSMO uredništva (#HudJob9) (foto: Cosmopolitan Slovenija)
Cosmopolitan Slovenija

Če si želiš postati del Cosmo uredništva, je zdaj tvoj čas, da zasiješ. :) 

Če hodiš po svetu z odprtimi očmi, sanjaš o delu v ustvarjalnem poligonu ter pod okriljem legendarne licencirane blagovne znamke, te vabimo, da z nami deliš svoj navdih in z njim zabeležiš začetek svoje karierne poti. Na Cosmu te že nestrpno pričakujemo!

Pod okriljem projekta Hud job! namreč že deveto leto zapored omogočamo edinstveno karierno odskočno desko posameznikom s kreativno žilico za snovanje idej in domiselnih tematik, ki pritegnejo naše bralce in sledilce.

V svoje vrste ponovno vabimo nove sodelavce – pripravnike, ki bodo tri mesece sodelovali pri pripravi vsebin in s pomočjo izkušene uredniške ekipe kalili svoje potenciale ter odkrivali skrivnosti medijskega sveta.

Razpisujemo 3 mesta za plačano pripravništvo

Iščemo sodelavke in sodelavce, ki bodo ustvarjali idejne zasnove za pripravo vsebin za tiskano publikacijo in multimedijskih vsebin, skladnih s trendi in celostno podobo blagovne znamke, objavljenih na spletni strani Cosmopolitan, na YouTube kanalu Cosmopolitan in Instagram profilu Cosmopolitan.

Kaj bo tvoja naloga?

Tri mesece boš na uredništvu Cosmopolitana v Ljubljani (nahaja se v poslovni stavbi Center Tivoli, Bleiweisova 30) ekipno sodeloval/a pri ustvarjanju vsebin, se udeleževal/a predavanj strokovnjakov iz različnih medijskih področij ter snoval/a projekte v sodelovanju s sponzorskimi partnerji projekta.

Ker se vsak dober projekt začne z dobro idejo, se od tebe pričakuje obilico kreativnosti pri postavljanju idejnih zasnov ter iskanju domiselnih tematik. Za delo v uredništvu so ključnega pomena ekipni duh, produktivni brainstormingi in dovršene ideje, ki bodo navdušile okolico.

Kdo se lahko prijavi?

Posamezniki iz vse Slovenije, starejši od 18 let, z zanimanjem za družbene medije.

Pomembna je dejavnost na dotičnem področju oziroma aktivno ustvarjanje na vsaj enem družbenem omrežju ter osnovna seznanjenost z delovanjem in algoritmom le-teh.

Ampak to NE pomeni, da iščemo samo vplivneže! :) Želimo si le, da poznaš osnove delovanja, ker bo ustvarjanje na omenjenih omrežjih velik del tvojih službenih zadolžitev. 

Kako bo potekalo delo?

Delo bo potekalo skladno z varnostnimi priporočili. V kolikor bodo le-ta omogočala nemoteno pisarniško in terensko delo, je pogoj prisotnost na uredništvu od ponedeljka do petka – v obsegu 25 do 30 ur tedensko.

Tvoja prijava naj vsebuje:

  • Življenjepis (osebni podatki, fotografija, izobrazba, delovne izkušnje, druga znanja / hobiji, …)
  • Motivacijsko pismo
  • Članek za spletno stran Cosmopolitan v tematiki po lastni izbiri
  • Povezavo do tvojega Instagram ali YouTube kanala
    1 – minutno video predstavitev, preko katere je moč začutiti tvojo žilico za ustvarjalnost in domiselnost
  • Povezavo do tvojih treh najljubših Instagram in YouTube kanalov 

Splošni pogoji:

  • Prijavijo se lahko starejši od 18 let
  • Načrt dela dobi pripravnik v prvem tednu. Izbrani kandidati bodo morali v 12 tednih opraviti 25 do 30 ur dela tedensko in se redno udeleževati tedenskih sestankov na uredništvu
  • Pri izboru kandidatov se bodo upoštevale samo popolne prijave
  • Vsak pripravnik bo moral podpisati pogodbo o sodelovanju, se seznaniti s kodeksom ter se strinjati s splošnimi pravili, ki veljajo za vse naše medije
  • Pripravnik vse tri mesece dobi finančno nagrado

    *Organizator si pridržuje pravico, da pripravniki ustvarjajo vsebine tudi za ostale blagovne znamke (Metropolitan.si, Story, Sensa, Govori.se, Elle, Avto Magazin in Aktivni.si), ki so v lasti medijske založbe Adria Media Ljubljana.

Prijave SPREJEMAMO na elektronski pošti hud.job@adriamedia.si do vključno 25.3.2022.

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"

Projekt podpirajo: