VIDEO: Na Cosmu smo pokazale svoje PRAVE OBRAZE (zdaj si na vrsti TI!)

Morda še vedno misliš, da za lepoto vedno potrebujemo ličila. Hudjobovke se ne strinjajo s tem in pravijo, da se lepota skriva drugje. Oglej si njihov VIDEO in razmisli o njihovem namigu!

VIDEO: Na Cosmu smo pokazale svoje PRAVE OBRAZE (zdaj si na vrsti TI!) NIVEA
17. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

Dekleta se med drugim zavedajo, da je le temeljito očiščena koža lahko lepa koža. In da moramo poleg čiste kože ohraniti tudi čist planet!

Ne glede na to, ali se hudjobovke pripravljajo na novo snemanje, intervju ali želijo le očistiti ličila s svojega obraza po napornem dnevu, si z le nekaj potegi temeljito očistijo obraz z novimi NIVEA čistilnimi robčki – ki so prijazni ne le do nihove kože, temveč tudi do planeta.

Rožna voda in njena moč

Nove formule čistilnih robčkov NIVEA so biorazgradljive, vsebujejo 95 % sestavin naravnega izvora in so brez mikroplastike.

Še vedno pa so robčki zelo učinkoviti, nežni do kože in z nje na preprost način odstranijo vso umazanijo in ličila – brez drgnjenja ali spiranja. 

Dragocena 'skrivna sestavina' v biorazgradljivih miceralnih čistilnih robčkih NIVEA Rose Touch je organska rožna voda, ki ima učinkovit antibakterijski in negovalni učinek ter tudi očarljiv vonj. Rožna voda kožo osveži, navlaži in jo naredi še posebno mehko na otip, hkrati pa zoži pore in učinkovito odstrani ostanke maščobe in nečistoče.

Robčki kožo tudi tonificirajo in očistijo, ne da bi jo izsušili.

Zdaj si na vrsti ti, da si privoščiš zdrav videz osvežujoče čiste kože, ki diha. Kaj o lepoti in lepi koži pravijo hudjobovke, pa si oglej v VIDEU. 

Projekt podpirajo: