TOLE bi moralo imeti VSAKO Cosmo dekle (priporočajo HUDJOBovke!)

21. 7. 2020
TOLE bi moralo imeti VSAKO Cosmo dekle (priporočajo HUDJOBovke!) (foto: Profimedia)
Profimedia

Pusti se zapeljati novemu ... 🚗 👇

Ne glede na to, ali se raje usedeš na voznikov ali sovoznikov sedež, bo vožnja v tem novem lepotcu, primernem prav za Cosmo dekleta, nadvse udobna! Električen, edinstven in tih ...

Govorimo seveda o novem avtu z imenom e-MINI!

Prvi popolnoma električni MINI te bo navdušil z energijo, ki združuje občutek vožnje z gokartom in omogoča vznemirljivo pospeševanje. A dobro se primi za volan, saj te bo MINI od 0 do 100 km/h zapeljal v zgolj 7,5 sekunde! Brezskrben pa bo tudi izlet na slovensko obalo, saj ima novi električni konjiček z enim polnjenjem doseg 232 kilometrov.

Nikoli več ne boš pozabila zakleniti avta

Ker, priznaj ... se ti je že zgodilo, da si pustila odklenjenega ali pa vrata preverjala dvakrat. Z aplikacijo Mini Connected boš vedno uživala v brezhibni povezavi prek telefona, preverjala stanje baterije ter vrata zaklepala na daljavo. Ko smo se že vprašale, ali je ta avto lahko še pametnejši, pa smo izvedele, da ti ponuja tudi prometna poročila, vremenske napovedi, najbližje polnilne postaje in druge splošne zanimivosti.

Tako edinstven kot Cosmo dekleta

Novi električni MINI ima izrazito, asimetrično obliko, ki odraža edinstven slog, njegova zasnova pa je skoraj v celoti zaprta, kar še dodatno izboljšuje aerodinamične lastnosti. V njem se boš lahko predala tišini, saj mestnega vrveža skorajda ne boš slišala; če v avtu rada tudi prepevaš, pa te bo navdušilo hi-fi ozvočenje s podpisom znamke Harman Kardon.

Spoznaj in preizkusi ga na mini.si. ali obišči MINI salon Avto Aktiv BTC Ljubljana.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord

Projekt podpirajo: