2019 Promocijsko sporočilo

Poznaš 3 najpomembnejše dogodke v tvojem življenju in kako se pripraviti nanje?

26. 3. 2019
Poznaš 3 najpomembnejše dogodke v tvojem življenju in kako se pripraviti nanje?

Našli smo "must have" opremo za tri najpomembnejše dogodke v tvojem življenju: prvi zmenek z njim, prvi seks z njim in seveda poroka...

No, malo za šalo, malo zares. Verjetno niso najpomembnejši, se bodo pa vsekakor zapisali v tvojo življenjsko zgodovino. 

Dogodek št. 1: prvi zmenek z njim

Vznemirjenje, metuljčki v trebuhu, negotovost, pričakovanje = prvi zmenek. Sprašuješ se, ali je on pravi, bosta ostala skupaj za vedno ali ne. Tvoje počutje in razpoloženje sta na vrhuncu in mrzlično iščeš najbolj seksi kose oblačil. Kljub vsemu ti svetujemo, da ostaneš realna in da (še) ne pretiravaš s seksi oblačili in spodnjim perilom. No, seveda odvisno, kaj si želiš od fanta, vendar če se ti zdi, da bi on lahko bil fant za resno zvezo, se raje sprosti in naj bo tvoj prvi zmenek raje zabaven in lahkoten kot nabit s pričakovanji o vajni prihodnosti. Seveda pa to ne pomeni, da se obleci v najbolj razvlečena oblačila in spodnje perilo za stare mame. :) Pomembno je, da si še vedno seksi in se počutiš lahkotno, sproščeno in udobno. In kakšno spodnje perilo je najbolj idealno za prvi zmenek? Svetujemo ti Cheek by Lisca modrček in brazil hlačke "Timless". Lahko pa si kanček bolj drzna in poskusiš s push up modrčkom in panty hlačkami Doty

Dogodek št. 2: prvi seks z njim

Prava kemija med dvema, ko poka, se iskri, ježi in vrtinči že, ko se samo gledata, se ne zgodi velikokrat, zato si tako zelo želimo, da bi se čim hitreje znašle z občudovanim moškim v objemu in med rjuhami. Vendar bodi previdna, kajti ko se mu boš popolnoma prepustila tudi telesno, boš postala v odnosu bolj ranljiva, zato je prav, da si na tisti 'prvič' z njim pripravljena in da ti bo, kar se le da lepo. Zato niti približno ni važno, ali je najbolj seksi, najbolj duhovit, najlepši od vseh, ki si jih kdaj spoznala. Če se ti v njegovem objemu ne počutiš popolnoma sproščena in ti nekaj govori, da počakaj, potem temu zaupaj. Tule pa nekaj namigov za seksi spodnje perilo, če vendarle oceniš, da je to to: Cheek by Lisca push up modrček Sweet Love" in panty hlačke "Sweet Love". Si upaš še več? Potem dodaj še pasek za nogavice in seveda seksi nogavičke in 100% ga boš obnorela.

Dogodek št. 3: poročni dan z njim

Najlepši dan v življenju, mu pravijo nekatere. In verjetno res je eden pomembnejših mejnikov vsake ženske ali pa vsaj naznanja pomembno odločitev v tvojem življenju. S tem moškim boš preživela celooooo življenjeeee! Če te ta izjava ni prestrašila, potem si pripravljena in zagotovo si izbrala pravilno. Če so ti šle kocine vsaj malo pokonci, pa je možno, da si samo izgubljena v množici opravkov in zadolžitev, ki te čakajo pri organizaciji sanjske poroke. Mi pa ti bomo svetovali, kakšno spodnje perilo je najbolj idealno za poročni dan: poglej ta čudovit razkošen Liscin modrček s kristalom Swarovski "Lavish", ki bo poudaril tvojo ženstveno čutnost ter glamurozne brazil hlačke "Lavish" ali pa balkonet modrček "Bella"čistih linij z brezšivnimi zaključki. Uau!

Liscina modna oblikovalka Maja Nedič pravi, da spodnje perilo za poročni dan izbiramo glede na poročno obleko. "Ponavadi je najboljša izbira modrček v kožni barvi, ki se lepo ujema z našo barvo kože in ne bo izstopal pod obleko. Pri izboru modela moramo biti pozorni na obliko sprednjega dela obleke, če je brez naramnic izberemo balkonet modrček, če ima globok izrez bo prava izbira push-up modrček itd. Za poročno noč pa smo lahko malo bolj drzni, naj bo perilo zapeljivega kroja, z bogatimi detajli in lepo čipko. Za popestritev lahko oblečemo tudi čipkast pasek z zapeljivimi najlonkami ter se ogrnemo z lepo haljo," pove modna oblikovalka.


 

 

Projekt podpirajo: