Kako izbrati pravega?

18. 5. 2017

Prejšnji teden smo se s puncami odpravile na Bled, kjer smo obiskale trgovino Lisca. Vem ja, lahko bi šle raje na kremšnite, ampak tokrat nam je bolj kot sladkanje zadišal izziv. Najbrž se sedaj začudeno sprašuješ zakaj? Ker je tako zelo ženstveno obarvan in praktičen. Torej, »prijetno s koristnim«.

Lisca

Prav vsaka lahko izgleda zapeljivo, če le zna izbrati spodnje perilo, primerno za svoj tip postave. Pomembno je vedeti, kaj razkriti in kaj pokriti. Nepogrešljiv in najpomembnejši del naših seksi oprav pa je seveda modrček.

Lisca

S puncami smo izvedele kar nekaj ''pravil'' in trikov, s katerimi si lahko olajšamo nakup modrčka, ki je pred tem že malce spominjal na lov za izgubljenim zakladom.

Lisca

Vsaka izmed nas je imela kar nekaj vprašanj, mene pa je zanimalo kako poiskati primeren modrček za tiste, ki imamo manjše prsi. » Ah, majhne prsi – majhen problem. « To še zdaleč ne drži. Prodajalka mi je svetovala nedrček brez kosti ali pa celo nakup športnega modrčka. In ker dam sama veliko na udobje, mi je ta nasvet zelo koristil. Seveda pa ima Lisca na voljo tudi velik nabor tistih bolj seksi, čipkastih nedrčkov v manjših številkah. Ena izmed rešitev pa je tudi push-up. Problem rešen!

Lisca

Eden najpogostejših problemov je izbira pravilne velikosti. Kakšen je obseg? Kakšna je velikost košarice? » Ah, bom kupila malo večjo številko in si bom naramnice dobro zategnila, da bo zadnji del čisto pod vratom. « Napaka. Izgleda grdo, hkrati pa je skrajno neudobno.

Če glede svoje velikosti tavaš v temi, je potreben nabor modrčkov in izlet v garderobo. Pred tem pa si doma vzemi 5 minut časa in si s šiviljskim trakom izmeri obseg pod prsmi in preko prs. Če je bila tvoja stalna velikost npr. 80B, pa ti je sedaj ta malce tesen, raje namesto 85B poizkusi 80C. Velikokrat ni problem v obsegu ampak v košarici ali pa v samem modelu modrčka.

Lisca

Tudi Hudjobovke smo izmerile svoje mere in s pomočjo prodajalke poizkusile najti modrček zase. Moški si najbrž ne morejo predstavljati kakšno znanost smo razvile preprosto iz tega, kako najti primeren modrček, pa vendar. In kot pravijo, »Več žensk na kupu pomeni, da se obeta dež… oh ja, še isti dan je deževalo.«

Lisca

Preberi si tudi : https://www.cosmopolitan.si/moda/napake-pri-nosenju-in-izbiri-modrcka-za-katere-ne-ves-da-jih-pocnes/

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem

Projekt podpirajo: