VIDEO: Ali veš, da ti guarana lahko pomaga pri pripravi na izpite?

19. 6. 2018
VIDEO: Ali veš, da ti guarana lahko pomaga pri pripravi na izpite?

Ali sploh veš, kaj je to guarana? Si vedela, da ti lahko pomaga pri naporni pripravi na izpite in ti olajša vse tiste dolge ure ob prebiranju zapiskov?

Hudjobovke smo se odpravile na eno izmed visokošolskih središč na ljubljanski Kardeljevi ploščadi in študente, ki so tako kot me ravno sredi napornih priprav na izpite, povprašale, ali poznajo guarano in jo mogoče tudi uporabljajo, kako se pripravljajo na izpite in kaj jih 'najbolj drži pokonci'?!

Priznamo, precejšnji izziv je bilo najti nekaj posameznikov, ki se niso otepali kamere in so bili pripravljeni zaupati nam svoje izkušnje. Rezultat naših prizadevanj pa si lahko ogledate v videu!

Vzemi si kratek premor med učenjem in si med pitjem guarane oglej najbolj kul posnetek našega Hud job izziva:

Pa ti, že uporabljaš Medexovo guarano?!


 
Če je še ne poznaš, ti lahko zaupamo, da je Medexova Guarana natural energy naraven energetski napitek, ki te že pripravljen čaka v priročni steklenički, zato ne boš izgubljala nepotrebnega časa z njegovo pripravo.

Steklenilka vsebuje kar 100 mg kofeina in niacin, ki zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Zato ti lahko zagotovi tudi do 5 ur zbranosti in osredotočenosti na še tako dolgočasno izpitno snov.

Koliko izpitov te čaka v prihajajočem tednu?

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"

Projekt podpirajo: