Če nimaš Facebooka, ne obstajaš ... Ali pač?

Pa smo tam. 177 prijateljev. Odprtje profila 2008. Uporaba Facebook platforme blizu nikoli. Instagram? Namaz za na kruh. Ključnik pa lojtra, po kateri priplezaš do pajčevinastega podstrešja? 

 

Stanje na družbenih omrežjih:

- prijatelji: 177

- začetek obstoja: 2018

- dogodki: 3

- objave: (dogajanja) 2

- status: ga ni

- filmi: 0

- glasba: 0

- všečki: 6

- Instagram: kaj je to?

- Twitter: prosim?

11. 4. 2018

Če bi me do zdaj spoznala v virtualnem svetu, bi zagotovo mislila, da sem čudaška neroda z nič socialnega življenja, zaprta doma med štirimi belimi stenami, namišljeni Miha pa predstavlja mojega edinega prijatelja. No, naj ti zaupam, da sem sicer neroda, velikokrat v okolju, še večkrat z besedami. Moj edini prijatelj ni namišljeni Miha, čeprav me ljudje velikokrat sprašujejo po njem, saj se mi zgodi, da se pogovarjam sama s seboj. To je moj način iskanja pravih odgovorov, saj vem, čudno. To imam po očetu.

Moje življenje nikakor ni tako pusto, velikokrat se mi zgodi, da ob večerih ne morem zaspati zaradi švigajočih misli, idej in izkustva tistega dne. Tako kot ti bi najraje prepotovala svet ... Nekaj sem ga že spoznala - mali košček obljubljene dežele Amerike, Indonezijo, zanimivo Kitajsko in obiskala nekaj evropskih mest. Upam, da me v prihodnosti noge, avto, letalo ali katerokoli sredstvo za prevoz iz točke A v točko B popelje še v ostale neobiskane kraje, saj jih je na zemljevidu še cel kup. 

 

No, pa bo morala želja o spoznavanju sveta še malo počakati, saj je pred menoj velika izkušnja, na katero sem čakala tri leta, pripravništvo v eni izmed največjih medijskih hiš.
Moja pričakovanja? Nova znanja. Spoznavanje zanimivih ljudi. Razumevanje procesa nastajanja revije Cosmopolitan. Zabavno ekipno delo.

 
Naj ti povem, da zadnjo noč pred začetkom Hud'ga joba nisem mogla zaspati, saj sem bila tako neučakana spoznavanja posameznikov v ekipi, s katero bom preživela tri mesece. Prvi vtis: super zabavne punce. Prvi dan: dobili smo zanimivo domačo nalogo - prelistaj vse revije. Ko sem prišla domov, sem se skupaj s kupom revij udobno namestila v svojem počivalniku (pssst ... moje avtorsko delo) in začela s prvo nalogo.

Torej, kolegica, ki mi je v srednji šoli rekla, nimaš Facebooka, torej ne obstajaš, se je motila. 

Morda se bo moja aktivnost zdaj, ko delam v vodilni multimedijski založbi, spremenila. A sebi bom ostala zvesta, v okolju družbenega oziroma medijskega življenja pa pristna in iskrena. 

 

Bodite fajn!

Projekt podpirajo:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri