Hana Trošt Promocijsko sporočilo

Pazi to! #hudizziv: Triglav the Rock

24. 5. 2018
Pazi to! #hudizziv: Triglav the Rock

Ko se je svet vrtel v omotici in topil v vzdihih ob pogledu na sveže poročeni britanski kraljevi par, smo mi v enako živahnem in razburljivem vzdušju nepopustljivo držale pesti za športnike z vsega sveta, ki so na finalni dan tekmovanja v balvanskem plezanju The Rock na Kongresnem trgu v Ljubljani pokazali svoje spretnosti.

19. maj 2018 je tako poskrbel za polno mero adrenalina in nezadržanih čustev ter dokazal, da si ga po metuljčkih v trebuhu ne bosta zapomnila le Meghan Markle in princ Harry (zdaj že vojvodinja in vojvoda Sussekška), ampak tudi Janja Garnbret (na fotografiji spodaj v družbi svojega fanta in tudi športnega kolega Domna Škofica) in Jan Hojer - zmagovalca plezalnega spektakla Triglav The Rock.

S svojo športno predanostjo in trmasto vztrajnostjo pa niso prepričali le dobitniki kolajn (še enkrat stoječe ovacije za zmagovalni dvojec!), pokloniti se moramo tudi vsem ostalim tekmovalcem.

Pohvale tudi organizatorjem. Ne le da je na trgu poleg parka Zvezda kraljevala ogromna tekmovalna plezalna stena, Zavarovalnica Triglav in ostali partnerji tekmovanja so Kongresni trg prelevila v mini urbani adrenalinski park s številnimi športnimi aktivnostmi. Tako so prebudili deževno Ljubljano in omogočili, da so na športnih poligonih tudi obiskovalci kakšno ušpičili. Zip line - še enkrat prosim!

Vrhunce dogodka si lahko ogledaš tudi ti, saj smo hudjobovke najbolj zanimive trenutke tekmovanja s teboj delile na Instagram profilu @pazi.to.

Fotografije: Ana Kregar

Projekt podpirajo: