COSMO 'MUST GO' DOGODEK: Popolno razvajanje z L'Occitanom

5. 6. 2018
COSMO 'MUST GO' DOGODEK: Popolno razvajanje z L'Occitanom (foto: shutterstock)
shutterstock

Brezplačno razvajanje obraza in duha v družbi najboljših prijateljic se sliši kot najlepše sanje. Sanje, ki jih v juniju Cosmo uresničuje skupaj s kozmetično znamko L'OccitaneTe mika, da bi izvedela več? Beri dalje.

Ne, nisi prebrala narobe in ne, nismo se zatipkali. L'Occitane v sodelovanju z revijo Cosmopolitan organizira popoldansko razvajanje, ki ti je pisano na kožo (dobesedno!).

Brezplačna nega obraza zate in za tvoje #cosmo bejbe

Ta petek, 8. junija, med 16. in 19. uro se skupaj s svojimi najboljšimi prijateljicami oglasi v L'Occitanovi trgovini v Supernovi na Rudniku v Ljubljani in odkrij številna lepotna presenečenja, ki smo jih pripravili ekskluzivno za Cosmo bejbe.

Medtem ko bodo L'Occitanove izkušene lepotne svetovalke poskrbele za sijaj tvojega obraza, boš lahko dodobra spoznala tudi novo vlažilno kolekcijo za obraz Aqua Réotier.

Na voljo bo tudi spoznavni kompletek Aqua Réotier po izjemno ugodni ceni samo za Cosmo bejbe.

Na dogodku bodo tudi punce iz #hudjoba, ki bodo s teboj delile svoje zgodbe in brezplačne izvode Cosmopolitana.

Pssst ... presenečenjem še ni videti konca! 

Poleg brezplačne nege obraza, te bo L'Occitane še dodatno razvajal! Prvih 50 deklet, ki bodo ob nakupu uporabile kodo COSMOAQUA, prejme čudovito darilo. Prav vse pa boste v času dogodka dobile 15% popusta na celoten nakup.

Izvrstna priložnost, da si nabaviš svoje najljubše L'Occitanove izdelke za vroče poletne dogodivščine. ;)

In kot pravi Cyndi Lauper: "Girls just wanna have fun!"

Se vidimo!

Fotografija: unsplash.com

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem

Projekt podpirajo: