Odkrijte mineralno moč izvirske vode!

Čas je za nekaj novega! L'OCCITANE je to pomlad na police postavil novost leta! Tu je ultimativna kolekcija za vlaženje obraza AQUA RÉOTIER.

Odkrijte mineralno moč izvirske vode! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
7. 6. 2018

Pri dvajsetih je za marsikatero težavo s kožo rešitev vlaženje. Toda kako izbrati prave vlažilne izdelke med tako obsežno ponudbo na trgu?

Vrnite se h koreninam in izkoristite moč vode: osvežite in navlažite kožo z L’OCCITANOVO najnovejšo kolekcijo Aqua Réotier.

L’OCCITANE je namreč odkril nov vir lepe kože – v osrčju goratega departmaja Hautes-Alpes v Franciji že stoletja teče voda, ki se na svoji poti bogatí z minerali in pride na površje v izviru Réotier.

Voda iz tega izvira je izjemno bogata s kalcijem in magnezijem, ki sta pomembna pri ohranjanju zaščitnega plašča kože in vlage v njej.

Nova kolekcija za obraz Aqua Réotier, zasnovana s to izjemno vodo, učinkovito odžeja kožo in ji zagotavlja celodnevno navlaženost.

Kolekcijo Aqua Réotier sestavljajo:

Ultravlažilna krema za obraz, 50 ml

L’OCCITANE je združil izjemno provansalsko vodo s hialuronsko kislino in tako ustvaril ultravlažilno kremo za obraz, ki se kot magnet spoji s kožo in jo intenzivno navlaži, da ostane svilnato mehka in sijoča za ves dan. Koža je osvežena in napeta, videti je poživljena, ker je njena naravna navlaženost izboljšana. Krema je primerna za vse tipe kože, ki potrebujejo vlažilno in mehčalno nego.

Ultravlažilni gel za obraz, 50 ml

Ta ultravlažilni gel za obraz se kot magnet spoji s kožo in jo intenzivno navlaži, da ostane sijoča za ves dan. Na tisoče mikro mehurčkov nemudoma osveži in poživi kožo ter jo navda z energijo. Gel z lahkotno nemastno teksturo napne kožo, jo naredi sijočo in izboljša njeno naravno navlaženost. Primeren je za normalni do mešani tip kože, ki potrebuje vlažilen izdelek z lahkotno nemastno teksturo.

 

Vlažilna esenca za obraz, 150 ml

Vlažilna esenca za obraz z lahkotno gelasto teksturo, ta ključni korak v negovalnem ritualu kožo navlaži in s tem pripravi na nanos drugih vlažilnih izdelkov iz iste kolekcije, obenem pa poveča njihovo vlažilno delovanje. Kot naboj svežine esenca nemudoma navlaži in osveži kožo, ki postane na otip mehka in bolj napeta.

Vodni gel za čiščenje obraza, 195 ml

Vodni gel za čiščenje obraza se v stiku z vodo spremeni v nežno peno. Nečistoče, ki so se nabrale čez dan (odvečni sebum, sledi ličil ...), odstrani s kože, pri tem pa je ne izsuši. Po uporabi je koža očiščena, mehka in sproščena, polt je videti sveža in sijoča.

Vlažilna meglica za obraz, 50 ml

S to prosojno lepotilno meglico lahko kadarkoli odžejate žejno kožo. Koža je nemudoma navlažena in navdana z energijo, sveža, sijoča in poživljena. Ob nanosu pred ličili jih meglica pomaga utrditi.

NE SPREGLEJ COSMO 'MUST GO' DOGODKA: Popolno razvajanje z L'Occitanom, kjer te čaka brezplačna nega obraza! Prvih 50 deklet, ki bodo ob nakupu uporabile kodo COSMOAQUA, prejme čudovito darilo. Prav vse pa boste v času dogodka dobile 15% popusta na celoten nakup.