Kaj počne vzgojiteljica pri založniški hiši Adria Media Ljubljana?

9. 4. 2017
Kaj počne vzgojiteljica pri založniški hiši Adria Media Ljubljana? (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Živjo!

Sem Tamara in sem diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Adria Media Ljubljana pa bo nekaj časa moj drugi dom.

Iskanje službe oziroma neuspeh tega podviga me je pripeljal v malo drugačno okolje, ki bi ga sicer predvideval moj poklic, namreč za tri mesece se bom preizkusila v vlogi spletne novinarke in urednice družbenih medijev, v okviru natečaja Hud Job.

S tem bom sebe in druge skušala opomniti in postaviti pred dejstvo, da formalno pridobljena izobrazba ni nujno tista, ki začrta tvojo poklicno pot in prav gotovo ni tista, ki definira tvoje sposobnosti in zmožnosti. Ogromno pomenijo tudi izkušnje, ki jih pridobiš preko svojih hobijev, pogovorov z zanimivim ljudmi in študentskega dela.

Sama sem v svet družbenih omrežij in spletnih medijev s polno paro vstopila prek priprave vsebin za blog in YouTube kanal, ki ju vodiva skupaj s prijateljico. To pomeni, da je vse odvisno od lastne iniciative in lastne želje po širjenju znanja, iskanju navdiha in uspešnih rešitev za čim bolj pestro in kakovostno predstavljanje določene vsebine.

Zaenkrat strategija deluje, ker pa sem zagovornica dejstva, da novih izkušenj in novih znanj ni nikoli preveč, bom svoje tri-mesečno pripravništvo poskusila čim bolje izkoristiti in razširiti svoja obzorja.

Moje soočanje z izzivi in dnevne prigode z uredništva boste lahko spremljali na tem blogu. 

Že v naslednji objavi boste lahko izvedeli, kako je potekal moj prvi dan v tej novi zgodbi. 

Stay tuned! :)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ

Projekt podpirajo: