Prvega nikoli zares ne pozabiš!

Pravijo, da prvega nikoli ne pozabiš... Moj prvi mesec na najbolj roza uredništvu in prvi prispevek v reviji Cosmopolitan. Se bom kar strinjala z zgoraj povedanim - res je bilo vse preveč rožnato, da bi pozabila.

Prvega nikoli zares ne pozabiš! Nina Vidrih
28. 4. 2016

Za nami je že 1/3 pripravništva in v iztekajočem se mesecu smo imeli kar nekaj izzivov, se udeležili raznih dogodkov (Junior festival, premiera filma Planet samskih, polfinalni izbor za Mistra Slovenije 2016) in se vsak na svojem uredništvu že kar malce udomačili.

"hud job 2016", pisarna, Cosmopolitan

Prva vrata mi je odprlo uredništvo Cosmopolitana. Pridružila sem se »roza« ekipi, s katero naj bi delala le prva dva tedna, sta se pa ta dva zavlekla v nova dva in res ne bi imela nič proti, če bi se stvar še kar podaljševala ...

Med projekti na katerih pripravniki delamo skupaj, poskušamo vsak na svojem področju pridobiti tudi čim več samostojnih referenc. Ko mi je Manca (odgovorna urednica) ponudila novo rubriko o blogerjih, sem nalogi seveda le navdušeno prikimala.

Le čakaj, da pride maj

Izbor blogerke, izmenjava mailov z Blanko (ki ustvarja blog Attitude by BSR), nabor slikovnega in pisnega materiala in potem je šlo vse skupaj v tisk ... Natančneje na stran 14 v majsko številko revije Cosmopolitan. Moj prvi samostojni prispevek Waaaa :D

"hud job 2016", Cosmopolitan, AttitudebyBSR,

Kaj bo prinesel nov mesec, mi je še popolnoma neznano, sklepam pa, da bo dogajanje pestro in najverjetneje nepričakovano, kot sneg, ki je včeraj zapadel.

Zapis Nine Vidrih, pripravnice v okviru projekta Hud Job.

Projekt so podprli:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri