TEH 5 LEPOTNIH strokovjakov letos sestavlja žirijo Cosmopolitan Beauty Awards

Svoj glas si izbranim nominiranim izdelkom verjetno že oddala, zdaj pa preveri še člane žirije, ki bodo namesto tebe pod budnim strokovnim očesom preizkusili goro lepotnih sladkorjev in izbrali tiste, ki si najbolj zaslužijo laskavi naziv Cosmo Beauty Awards 2020.

TEH 5 LEPOTNIH strokovjakov letos sestavlja žirijo Cosmopolitan Beauty Awards (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
18. 5. 2020

dr. Vesna Tlaker, dermatologinja

Dr. Vesna Tlaker je prva oseba, ki bi ji zaupali težave s kožo, saj je specialistka dermatologije z dolgoletnimi izkušnjami, vodja Inštituta za dermatologijo ter avtorica številnih predavanj in prispevkov v strokovnih in splošnih revijah. V ospredju njenega dela je poleg klasične dermatologije tudi estetska medicina. 

Ian Breznik, frizerski mojster 

Kadar ne ureja pričesk znanih obrazov (oglej si njegov zadnji projekt, videospot za pesem Challeta Salleta Pariz), sodeluje na snemanjih številnih modnih zgodb in naslovnic, med drugim tudi za revijo Cosmopolitan. Kar nekaj časa se je uril v ekipi Mič Styling Young, sedaj pa suvereno stopa po samostojni ustvarjalni poti.

Sandra Pranjić, vizažistka

Vrhunska mojstrica ličenja deluje pod svojo znamko Sfumato make up ter vedno znova preseneti s poznavanjem produktov in subtilnim vključevanjem lepotnih trendov v modne zgodbe revij in reklamnih kampanj. Študij ličenja je opravila v Londonu, danes pa (s svojimi čopiči) osrečuje zadovoljne stranke v Sloveniji in tujini.

Anamarija Lukovac, izvršna urednica Cosmopolitana

Leta 2013 je kot Cosmo novinarka prvič prestopila prag roza uredništva in za vedno spremenila njegov potek. Hitro je postala razlog, da si najprej skočila na stran s kolumno in vsak mesec nestrpno čakala Cosmo podcast. Smo omenili, da hkrati opravlja še magistrski študij scenaristke na AGRFT in je umetnica poslikave s kano?

Ajda Gregorc, lepotna urednica Cosmopolitana

Ajda Gregorc se je uredništvu Cosmopolitana pridružila v sklopu projekta Hud Job #4, zadnje leto in pol pa nosi naziv lepotna urednica. Njej gre zasluga za tvoje najljubše, poučne in slikovite lepotne ter modne strani v reviji. Svojo kariero je med študijem novinarstva začela v zakulisju ljubljanskih tednov mode, na portalu Styleovenet in pri reviji Elle. Trenutno zaključuje magisterij iz tržnega komuniciranja.

Zdi se, da so letošnji lepotni nominiranci v dobrih rokah, kajne? Zmagovalce Cosmo Beauty Awards preveri v junijski številki revije, ki izide 28. maja, dan prej pa se priklopi na Cosmopolitanov Instagram profil, kjer bodo žiranti v živo razkrili svoj končni izbor, prav tako pa jim boš lahko zastavila številna lepotna vprašanja.

Fotografije: Osebni arhiv, Bonino Englaro