Od čiščenja wc-jev do začetka kariere!

Vsi mladi vemo, da je trenutno stanje v naši ljubi Sloveniji precej klavrno. Ne bom rekla, da služb ni, saj sama s tem nikoli nisem imela problemov, lahko pa rečem, da ni sanjskih služb, oz., da ne čakajo za prvim vogalom!

Od čiščenja wc-jev do začetka kariere! Lana Thaler Oblak
11. 4. 2016

Ko sem tako preko študentskega servisa opravljala veliko različnih del, seveda skoraj nobenega v moji stroki- dizajn, mi je počil film in s svojim fantom sem se odpravila v Avstrijo, ne po iskanje kariere, temveč po avstrijsko plačo.

Med čiščenjem in pospravljanjem hotelskih sob v gorah na 2020m sem se nemalokrat zjokala in spraševala, zakaj hudiča sem sploh hodila v šolo, ampak na koncu sem spet prišla do ugotovitve, da je vsaka stvar za nekaj dobra.

Očitno sem morala začeti na dnu, da sem lahko prilezla nekam. Tako sem se prvič v življenju konkretno lotila iskanja nove zaposlitve in v to vložila veliko časa, truda in idej. In glej ga zlomka, moj trud je bil poplačan!

Uresničile so se mi sanje, postala sem "huda pripravnica" na Adria Media Ljubljana in s tem dobila super odskočno desko za mojo kariero. Sedaj jo moram samo še maksimalno izkoristiti in gremo uspehu naproti!

Projekt so podprli:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri