Od čiščenja wc-jev do začetka kariere!

11. 4. 2016
Hudi pripravniki :) (foto: Lana Thaler Oblak)
Lana Thaler Oblak

Vsi mladi vemo, da je trenutno stanje v naši ljubi Sloveniji precej klavrno. Ne bom rekla, da služb ni, saj sama s tem nikoli nisem imela problemov, lahko pa rečem, da ni sanjskih služb, oz., da ne čakajo za prvim vogalom!

Ko sem tako preko študentskega servisa opravljala veliko različnih del, seveda skoraj nobenega v moji stroki- dizajn, mi je počil film in s svojim fantom sem se odpravila v Avstrijo, ne po iskanje kariere, temveč po avstrijsko plačo.

Med čiščenjem in pospravljanjem hotelskih sob v gorah na 2020m sem se nemalokrat zjokala in spraševala, zakaj hudiča sem sploh hodila v šolo, ampak na koncu sem spet prišla do ugotovitve, da je vsaka stvar za nekaj dobra.

Očitno sem morala začeti na dnu, da sem lahko prilezla nekam. Tako sem se prvič v življenju konkretno lotila iskanja nove zaposlitve in v to vložila veliko časa, truda in idej. In glej ga zlomka, moj trud je bil poplačan!

Uresničile so se mi sanje, postala sem "huda pripravnica" na Adria Media Ljubljana in s tem dobila super odskočno desko za mojo kariero. Sedaj jo moram samo še maksimalno izkoristiti in gremo uspehu naproti!

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ

Projekt so podprli: