Super darila za super fante

17. 8. 2015

Rojstni dan, valentinovo, božič,...ali pa malenkost le zato, da mu poveš, kako zelo ga imaš rada. Priložnosti za obdarovanje je več kot dovolj, vendar pa se prav zato punce pogosto znajdemo v zagati. Kaj kupiti svojemu dragemu? Prav zato sem našla nekaj unikatnih, praktičnih predlogov, ki bodo navdušili še tako zahtevnega fanta.

Eleganca za prave moške

Leseni manšetni gumbi za poslovne in priložnostno elegantne moške, ki si upajo odmakniti od klasike in izstopati.

Je tvoj dragi rad urejen in dobro izgleda? Potem bodo leseni manšetni gumbi kot nalašč zanj. Oblikovalka, ki se skriva za imenom Lesema bo namreč poskrbela, da bodo le ti kot nalašč za njegovo novo srajco, saj je vsak kos unikaten in izdelan po željah naročnika. Izbiraš lahko med veliko paleto barv in oblik, morda pa naročiš še ujemajoče uhane, da bosta zablestela na poroki tvoje prijateljice. 

Unikatne lesene izdelke najdeš na www.lesema.si ali Facebook strani Lesema.

Lesema

Prihrani mu neprijetne skrbi...

"...z zaščitnim kaljenim steklom, ki bo obvarovalo njegov telefon pred udarci, denarnico pa pred praznino."

Ni ga človeka, ki pri sebi ne bi imel mobilnega telefona in ni ga takega, ki mu ta mobilna naprava še ne bi padla na tla. Če je tudi tvoj fant zapravil malo premoženje z nakupom telefona in želi zato ekran primerno zaščititi, ga preseneti s kaljenim steklom. Na spletnih straneh ponudnika Jancom najdeš poleg kaljenega stekla tudi ostale "pripomočke" za ljubitelje elektronskih naprav. Pa tudi rešitev za  lomljive kable in nenehno prazen telefon.

Odklikaj na http://www.jancom.si/ ali na Facebook stran podjetja Jancom.

Jancom

Lepo sporočilo za še lepši dan

Preseneti ga z ljubezenskim sporočilom, ki se skriva v čudovitih printih. 

Saj veš, tiste drobne malenkosti, ki tebi in njemu polepšajo dan. Simpatični printi oblikovalke Vide Igličar bodo tebi in njemu pričarali nasmeh na obraz. Mu želiš povedati, da ti pomeni vse na tem svetu?! Potem lahko to storiš z ljubkimi pastelnimi printi, ki bodo poživeli stanovanje ali pa kar pisarno. 

Več informacij o oblikovalki poišči na www.vidaiglicar.com, printe pa poišči v Smile Concept store, Babushka Boutique in Trgovini Ika

VidaIgličar

Sreča se skriva v lesenih obeskih

Obeski in leseni dodatki, ki bodo prebudili njegovo prvinsko energijo tudi v mestni džungli. 

Je tvoj dragi velik ljubitelj narave in uživa v neizmernih pustolovščinah vsakdanjega sveta? Potem bodo obseki izpod rok oblikovalca Jungle Tree kot nalašč zanj. Izdelani so namreč iz starih lesenih kosov, pa naj bodo to zlomljene bobnarske paličice, odslužene skejt deske ali pa uničeno pohištvo. Vsi ti kosi so torej dobili novo priložnost da se izkažejo in ne bodo te razočarali. Psss..če imaš idejo, ti obesek, uhane ali kateri drugi kos oblikovalec izdela tudi po naročilu. 

Poišči Jungle Tree kar na Facebooku in si zagotovi svoj košček narave. 

Jungle Tree

Si dobila kakšno primerno idejo za svojega super fanta!? :)

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol