Prvega ne pozabiš nikoli..

14. 4. 2015

Je že res, da sama nisem neka huda modna navdušenka, ki bi dneve in večere preživljala ob gledanju modnih programov in nakupovanju, vendar kljub temu nisem popolnoma imuna. Vsako jutro, ko odprem garderobno omaro ugotovim, da nimam nič za obleč, pa vendar na policah ni več prostora za nova oblačila.

Tudi pri samem kombiniranju oblačil nisem prav preveč spretna, uporabljam pač preizkušene »stajlinge«, v katerih se dobro počutim. Prav zato sem z največjim navdušenjem sprejela ponudbo, da del dneva preživim na snemanju nove Cosmo modne zgodbe. Navdih za zgodbo so ustvarjalci črpali iz urbanega uličnega stila, za kombinacije modnih kosov pa je poskrbela stilistka in urednica mode pri Cosmopolitanu Maja Možic.

Zadnji popravkiSnemanje je potekalo v urbanem okolju, katerega sestavni del so seveda tudi grafiti. Kot sem zasledila so avtorji umetnine Big Walls : Iraq, Randy, Korny in Glam. (fantje, če se slučajno motim, krivite internet) Poleg primernega ozadja pa sta foto zgodbo s svojo koreografijo popestrila hip-hop plesalca Enej in Žiga Jurečič. Brata dvojčka, ki se ju mnogi spomnite iz skupine Maestro, sedaj pa ustvarjata pod imenom EZtwins.

PicaMorda vse skupaj zgleda precej enostavno pa ni. V samo modno zgodbo je vloženo veliko truda, usklajevanja in volje. Celodnevna snemanja so utrujajoča, zato si je ekipa privoščila poživilo v obliki pice, ki je zagotovilo zadostno količino energije. Kaj torej obljublja prihajajoča modna zgodba? Veliko noro hudih »stajlingov« in super fotke, več o tem pa v prihodnji številki Cosmopolitana.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ