Akcija, lahkotna krila in avtomobili!

28. 5. 2015

Zveni kot recept za uspešno akcijsko dramo ameriške filmske produkcije, vendar v tem primeru ne govorimo o hudih avtomobilih hitrih in predrznih voznikov temveč o naši modni zgodbi s Twizyem in Zoe, ki bo razkrita v julijski številki Cosmopolitana. 

Vse se je začelo v zgodnjih jutranjih urah..no ni res, vse se je začelo že tedne prej s predpirapravami in izborom stajlingov ter lokacij. V trgovinah s.Oliver sem v zadnjem tednu preživela toliko časa, da natančno vem, katere kose oblačil imajo obešene na obešalnikih. "Ne, tiste nore čipkaste majčke ni več v številki S ali M!"  Iščeš hudo poletno krilo? Našla ga boš v njihovih trgovinah, vseh dolžin in barv :)

Dan D - dan pred izdajo junijskega Cosma. Napovedano sončno vreme, v praksi pa delno oblačno s trenutki jasnine. Temperatura: hladno, neprimerno za poletna oblačila. S snemanjem smo začeli že v zgodnjih jutranjih ura, po obvezni kavici, ki nas je napolnila z energijo. 

Huda ekipca!

Ena beseda za vse, ki imate namen v prihodnje snemati modno zgodbo = avtodom. Nič več preoblačenja v avtomobilu ali uporaba rjuh ter zakrivanje pred radovednimi pogledi. Poleg tega postane to prevozno sredstvo garderoba, make up prostor in frizerski salon obenem. Predale namenjene kuhinjskim pripomočkom pa smo uporabili za naše modne dodatke, nadvse praktično :)

Predal za pribor..no za dodatke!

Naš Twizy je pritegnil poglede! Na križišču me je gospod v črnem novejšem avtomobilu vprašal, če zamenjava. "Jaz, če zamenjam Twizya?! Nikoli," sem mu odgovorila. 

Modna zgodba bo del julijske številke Cosmopolitana (držimo pesti!), zato počakaj še dober mesec. 

Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila tudi vsem, ki so z nami dihali in stradali do večernih ur :) Zakon ste!

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"