Mavrica utrinkov.

4. 5. 2014
Mavrica utrinkov.

V svoj "radar" po ljubljanskih ulicah lovim simpatične ljudi, iskrene nasmehe, navdihujoče projekte, nove izzive in valove pozitivne energije. Vse skupaj pa pridno shranjujem na trdi disk spominov, ki nosi naslov #Hudjob. 

Svet sem začela deliti na "Cosmo ta hip!" in "Oh, tako zelo Elle." trenutke. Vsake toliko na svoji poti spoznam koga, ki bi bil primeren za vedno odlični, poglobljeni Playboy intervju ter z zanimanjem listam po vedno večjem kupu najrazličnejših revij, ki se nabirajo na moji delovni mizi. Različni projekti, ki prihajajo v intervalih poskrbijo, da so delavniki barviti in neprimerljivi. Vsak od nas se je do sedaj že spopadel z različnimi izzivi in se naučil kar nekaj uporabnih lekcij na svojem področju. Sicer pa tvorimo unikatno mešanico najbolj hude ekipe, ki se ne ustraši nobenega izziva in s skupnimi močmi premaguje morebitne ovire. Šopek raznolikih karakterjev in pogledov na svet združuje zgovornost, mladostna energija in polna glava idej. :)

P.s. Dobrodošli v vrtincu dogajanja! Naj # govorijo svojo zgodbo...

COSMO UTRINKI:

#CosmoTaHip: So uradno vsi trenutki, ki ti prikličejo nasmeh na obraz.. ;)

#DoveSelfieIzziv: Je trenutno najbolj "IN" Instagram izziv, ki ga nujno vpiši na svojo TO DO listo. Več o pravilih sodelovanja si lahko prebereš na Instagram profilu @Cosmopolitansi .

#HudJob: Je (kot že samo ime pove) najbolj hud job na svetu. Preverjeno! :) Peterica pripravnikov na različnih področjih soustvarja vsebine revij založniške hiše Adria Media in preko najrazličnejših projektov pridobiva neprecenljive izkušnje. 

#HudClio: Zapeljuje na cesti in pridno vozi hude pripravnike avanturam vsakdana nasproti.

#CosmoStil: Je stil tistih, ki uživajo v majhnih stvareh in svojo kreativnost ter ljubezen do življenja kažejo na 101 način. 

#CosmoPreobrazba: Je sopomenka besedici nepozabno. :) Ali konkretneje, iz teorije v prakso: 4 prijateljice, Cosmo ekipa in celodnevno žensko razvajanje! Podrobna reportaža pa sledi v novi številki revije Cosmopolitan. 

ELLE UTRINKI:

Spomini z razgledom, kava z Angelino Jolie in obilo modne inspiracije.

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"